Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mobilizare de forte pentru alegerile de duminica. Anuntul facut de Marcel Vela

Antena3 Antena3,
Mobilizare de forte pentru alegerile de duminica. Anuntul facut de Marcel Vela

Mobilizare de forte pentru alegerile parlamentare de duminica. Ministrul Afacerilor Interne a tinut sa asigure toti cetatenii ca alegerile se vor desfasura in siguranta, iar pentru acest lucru au fost luate o serie de masuri. Sectiile de vot au fost asigurate cu masti, manusi si dezinfectanti, iar in zoua votului vor fi in teren peste 40 de mii de politisti si jandarmi. continuă pe Antena3

Marcel Vela: MAI a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica utilizare si 50.000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare

Ministerul Afacerilor Interne a achizitionat peste 8,2 milioane de masti, 3,3 milioane de manusi de unica folosinta si 50. 000 de litri de dezinfectant pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anuntat,.

Politistii din Calarasi folosesc masti de protectie sigure. Anuntul facut de conducerea IPJ

Politistii din Calarasi folosesc masti de protectie sigure. Acesta este anuntul facut de catre copnducerea IPJ Calarasi care a anuntat faptul ca la nivelul institutiei nu au fost descoprite nereguli.

P Organizatia Salvati Copiii lanseaza platforma voteazapentrucopii.ro, o analiza a programelor politice cu referire la copii pentru alegerile din 6 decembrie 2020

In Romania, peste 1. 000 de copii se afla in risc de saracie si excluziune sociala si nu au beneficiat de educatie de calitate in timpul pandemiei 1, iar 45. 000 dintre ei abandoneaza anual scoala, in timp ce sase nou-nascuti dintr-o mie mor inainte de a implini un an. Cu toate acestea, garantarea drepturilor copilului, prin protectie impotriva oricaror forme de abuz, prin asigurarea educatiei de calitate si acces la servicii medicale moderne si acces la servicii sociale de calitate, nu constituie preocuparea fundamentala a unora dintre programele de guvernare pe care partidele politice le-au anuntat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

SONDAJE: PNL, prima optiune a cetatenilor pentru alegerile parlamentare

Conform sondajelor IRSOP si IMAS, viitorul guvern va fi alcatuit pe baza aliantelor post-electorale Liberalii par principalii favoriti in cursa pentru castigarea alegerilor parlamentare ce vor avea loc duminica, 6 decembrie. Conform celor mai recente sondaje de opinie date publicitatii ieri, PNL ar castiga scrutinul de duminica cu un procent cuprins intre 28,5% si 33%, insuficient insa pentru a le asigura guvernarea unilaterala.

STS implementeaza tehnologia blockchain pentru alegerile din 6 decembrie

Sistemele si aplicatiile informatice care vor fi utilizate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au implementata tehnologia blockchain, anunta STS. Sistemele dezvoltate de Serviciul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2149 seconds )