Libnet.ro
UNICEF

08:47

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Antena3 Antena3,
Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele. continuă pe Antena3

Mod inedit de sustinere a medicilor! Duminica seara, la ora 22.00, romanii ies la ferestre si lumineaza cu telefoanele

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

Mihai Gadea: Romani, la ora 22.00, iesiti la ferestre pentru a fi solidari cu medicii!

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

Cand si unde a fost construit, de fapt, primul magazin Lidl din Romania

Colaborarea cu furnizorii din Romania este una dintre prioritatile Lidl si, de aceea, acesta include in oferta un numar din ce in ce mai mare de produse locale. Pentru ca intelege apetitul romanilor pentru produse autentice, a inclus in sortiment de produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Camara Noastra sau fructele si legumele .

Coronavirus: O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni

O treime dintre angajatii penitenciarelor din Romania vor sta acasa incepand de luni, pentru a limita extinderea cazurilor de coronavirus, anunta Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Dorel Sandesc, presedintele asociatiei ATI din Romania: Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul

Cresterea rapida a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus va reprezenta marea tragedie nationala. Daca vine ca un val, ca un tsunami, va bloca sistemul, a declarat Dorel Sandesc, presedintele asociatiei de Anestezie si Terapie Intensiva din Romania.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Vlad Mixich: Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat acum 10 ani? Depinde de FIECARE dintre noi

Vreti sa nu se inchida complet marile orase din Romania? Vreti sa nu fim loviti de o criza economica mai dura decat cea de acum 10 ani? Vreti sa nu ne trezim cu spitalele blocate in asa masura incat si o operatie pentru apendicita va fi trecuta pe lista de asteptare? Depinde, pana la urma, de noi. De FIECARE dintre noi - este mesajul lui Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, in contextul crizei coronavirusului.

Mediastandard.ro: Fake news in presa din Romania, despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul

Epidemia de coronavirus care a afectat si tara noastra continua sa ramana in topul subiectelor in presa. Pe acest fond, mai multe publicatii din Romania vorbesc despre medicamentul banal care trateaza coronavirusul. in articolele cu pricina, site-urile de stiri vorbesc despre asa-zisul tratament descoperit de expertii chinezi, banala vitamina C.

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari.

Medicii rezidenti din Romania, semnal de alarma

Societatea Multidisciplinara a Medicilor Rezidenti SMMR) a transmis ministrului Sanatatii Victor Costache o solicitare pentru cresterea masurilor de protectie a personalul medical, inclusiv a medicilor rezidenti, implicati in mobilizarea nationala impotriva COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )