Libnet.ro
UNICEF

23:15

in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Playtech Playtech,
in mod nesurprinzator, Samsung Galaxy S9 are cel mai bun ecran de pe piata

Cei de la DisplayMate au testat noul ecran de pe Samsung Galaxy S9 si au ajuns la concluzia ca este cel mai bun de pe piata, in prezent. Ecranul a fost testat riguros de catre echipa de la DisplayMate si a ajuns pe primul loc in topul calitatii; este, de altfel, si primul display care []. continuă pe Playtech

S-a votat cel mai bun baton de ciocolata din lume

Site-ul Ranker. com a facut un sondaj pentru a afla care este cel mai iubit baton de ciocolata si a aflat ca pe primul loc de afla KitKat, urmat de Twix si Snikers. Peste 100. 000 de persoane si-au spus parerea .

Samsung Galaxy S9 Plus vine cu cea mai buna camera foto de pe piata

Acum ca Samsung Galaxy S9 a fost lansat, au inceput sa apara si rezultatele testelor profesionale la care este supus telefonul. Samsung Galaxy S9 a dovedit deja ca are cel mai bun ecran pe care il poti intalni pe un telefon, iar asta o spun cei de la DisplayMate. Si cei de la DxOMark vin [].

[P] Vreti o casa? Haideti la cel mai mare eveniment imobiliar al anului!

Daca sunteti in cautarea unui apartament sau a unei case si sunteti dornici sa va mutati chiar anul acesta, atunci acest mesaj a ajuns la momentul potrivit. Salonul Imobiliar Bucuresti incepe pe 2 martie la Palatul Parlamentului si este prima ocazie sa achizitionati o proprietate anul acesta. Trebuie sa stiti ca anul 2018 este unul in care piata imobiliara se aseaza din nou pe temelii sanatoase, in care cererea intalneste oferta la cel mai bun si corect pret de pana acum.

Pret Samsung Galaxy S9: de la Digi Mobil la Orange, unde e cel mai ieftin

Samsung Galaxy S9 ar putea fi telefonul cu cea mai buna distributie in Romania. E deja in ofertele Digi Mobil, Orange si chiar Telekom. il ai si la eMAG la precomanda. Asa ca ti-am facut un top cu unde e mai ieftin si mai scump. Samsung Galaxy S9e disponibil in doua versiuni: ecran de 5,8 [].

PREVIEW Samsung Galaxy S9 Un telefon pentru iubitorii fotografiei

Samsung Galaxy S9 ne arata, daca mai era cazul, ca 2018 va fi un an al actualizarilor. in cazul sau, o actualizare este cruciala: camera foto. Are si cateva optiuni noi care sa te ajute sa fii mai amuzant sau sa intelegi mai bine alte limbi. Iar zona de business e dezvoltata un pic mai [].

Samsung Galaxy S9 in Romania: ce pret are la eMAG, Digi si Orange

Pretul Samsung Galaxy S9 a fost comunicat si pentru Romania. eMAG, Digi Mobil, Orange si Vodafone au deja pagini cu precomanda pentru telefon. Update: Digi Mobil iti ofera telefonul Galaxy S9 la un pret de 3. 999 de lei si poate fi gasitaici, in varianta neagra, sauaici, in varianta violet. Smartphoneul Galaxy S9 are pretul de [].

Pret Samsung Galaxy S9: Digi Mobil deja il are, alaturi de Orange si Vodafone

Digi Mobil a adus deja noul Samsung Galaxy S9 in oferta, astfel ca poti deja sa lansezi o precomanda pentru telefon la operator. Samsung Galaxy S9 si S9 Plus sunt oficiale, incepand cu 25 februarie, odata cu lansarea de la MWC 2018. Operatorii s-au miscat destul de repede si au adus telefonul in oferta, la [].

Samsung Galaxy S10 ar putea face tranzitia catre un nou nume

Chiar daca S9 e oficial de mai putin de doua zile, avem deja ce vorbi si despre Samsung Galaxy S10, viitorul flagship din serie. Avand in vedere ca ne apropiem de un numar important pentru seria Galaxy, am putea asista si la o schimbare de numerotare in ceea ce priveste viitoarele flagship-uri ale companiei. Avem [].

Daca faci misto de Samsung Galaxy S9, n-ai prea inteles ce-i cu telefonul

Nu m-am filmat in timp ce manevram un Samsung Galaxy S9, dar am tinut unul in mana si am vazut ce stie sa faca noul smartphone. Fanboy-ismul de care sufar si eu se manifesta diferit la fiecare. Unii sunt loiali tacit unui brand, altii sunt preocupati sa faca pe proorocii brandului pe care il reprezinta, [].

Cu un avans de 2,84%, Conpet ajunge pe prima pozitie a aprecierilor din BET

Marcand o crestere de 2,84%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana intervalul 20 februarie - 27 februarie), actiunile transportatorului de produse petroliere Conpet Ploiesti COTE), devine cel mai rentabil emitent din indicii BET si BET-XT, in aceasta perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )