Libnet.ro
UNICEF

6 Iun.

Un mod de optimizare a sanselor lui Dancila, pentru Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un mod de optimizare a sanselor lui Dancila, pentru Cotroceni

Vasilica Viorica Dancila este aleasa celui mai mare partid al nostru - PSD -, sa candideze la Presedintia Romaniei, dupa votul exprimat ieri, cu doar doua impotriviri, Paul Stanescu si Dumitru Buzatu), in Biroul Politic National BNP). continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pentru Cotroceni

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Partidul ADER si-a lansat candidatul in cursa pentru Cotroceni

Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER) si-a lansat, astazi, la Teatrul National, candidatul pentru alegerile prezidentiale. Presedintele formatiunii, Neculai Ontanu, a anuntat ca Andrei Stoican va fi cel care va candida in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii politice.

Oficial. Viorica Dancila este candidatul PSD in cursa pentru Cotroceni: Este un vot care ma onoreaza. Am incredere in mine si in colegii mei Ea a anuntat sanctiuni pentru social-democratii care critica partidul sau pe ea in public

Premierul Viorica Dancila a fost validata, marti, si de Comitetul Executiv al PSD candidat al partidului la alegerile prezidentiale din toamna, dupa ce obtinuse un prim vot in Biroul Permanent National. Decizia finala de validare a candidatului va fi luata la congresul PSD din 3 august. Viorica Dancila a spus, la finalul sedintelor partidului, ca ea crede ca are sanse in fata lui Klaus Iohannis, ca are incredere in ea si in colegii sai si ca cetatenii pot avea incredere ca este timpul unui presedinte al Romaniei femeie. De asemenea, Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii care vor critica in spatiul public partidul sau pe ea, in calitate de candidat PSD la prezidentiale, vor fi sanctionati, sustinand ca orice pas gresit va fi decontat de partid.

PSD isi anunta astazi candidatul la prezidentiale. Dancila, tot mai aproape de intrarea in cursa pentru Cotroceni

PSD urmeaza sa anunte marti, cu trei luni si jumatate inainte de alegerile prezidentiale, cine va fi candidatul partidului, toate informatiile de pana acum indicand ca in cursa va intra Viorica Dancila.

Cale libera pentru Dancila in cursa pentru Cotroceni. Mihai Fifor se retrage si el din competitia interna pentru prezidentiabilul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat pentru Digi24. ro ca se retrage din competitia interna pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale si o va sustine pe Viorica Dancila. Cu o zi in urma, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat si el ca se retrage din competitia interna.

Tariceanu ar urma sa intre in cursa pentru Cotroceni. ALDE se reuneste in sedinta pentru desemnarea candidatului

ALDE se reuneste miercuri in sedinta Biroului Executiv pentru desemnarea lui Calin Popescu Tariceanu drept candidat al formatiunii in alegerile prezidentiale, dupa ce partenerii de coalitie de la PSD au ales-o pe Viorica Dancila.

,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

Realizatorul de televiziune de la Nasul TV, Radu Moraru, a anuntat ca intra in cursa pentru alegeri.

Explicatia lui Dancila pentru numirea lui Vasile Ciurchea, urmarit penal, la sefia CNAS: Aveam nevoie de un specialist daca va fi inculpat, voi lua masuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca l-a numit pe Vasile Ciurchea, la sefia CNAS, chiar daca este urmarit penal pentru ca avea nevoie de un specialist. Ea a precizat ca, daca acesta va fi inculpat, va lua masurile care se impun.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 6 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3091 seconds )