Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD isi anunta astazi candidatul la prezidentiale. Dancila, tot mai aproape de intrarea in cursa pentru Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 PSD isi anunta astazi candidatul la prezidentiale. Dancila, tot mai aproape de intrarea in cursa pentru Cotroceni

PSD urmeaza sa anunte marti, cu trei luni si jumatate inainte de alegerile prezidentiale, cine va fi candidatul partidului, toate informatiile de pana acum indicand ca in cursa va intra Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Traian Basescu o ironizeaza grav pe Gabriela Firea. Ar fi multe motive pentru care ar putea oricine sa faca asta, insa fostul presedinte al Romaniei este de parere ca primarita Capitalei n-are sanse la alegerile prezidentiale. in plus, el considera ca PSD isi revine sub conducerea Vioricai Dancila, ceea ce inseamna ca partidul va reveni .

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

Conducerea PSD decide, astazi, candidatul partidului la prezidentiale

ACTUALIZARE Viorica Dancila: Sprijinul ALDE si al PRO Romania este important, dar PSD e hotarat sa mearga in alegeri si sa le castige ---- * ACTUALIZARE Primarul general Gabriela Firea a declarat, astazi, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie.

Ramasa fara sustinere, Gabriela Firea a anuntat in sedinta PSD ca isi retrage candidatura la prezidentiale - surse

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a anuntat colegii in sedinta Biroului Permanent National al PSD ca isi retrage candidatura la alegerile prezidentiale, au declarat pentru Mediafax surse din partid. in acest moment, este clara desemnarea Vioricai Dancila in cursa pentru Cotroceni.

Gabriela Firea isi retrage candidatura pentru prezidentiale

Primarul general Gabriela Firea a declarat, marti, ca nu se pune problema sa-si retraga intentia de a intra in cursa interna din PSD pentru candidatura la presedintie, mentionand ca sunt colegi care.

Membru PSD Mures, mesaj exploziv pentru Viorica Dancila: Vrem sa se adevereasca visul lui Traian Basescu si sa conduca aceasta blonda frumoasa

O membra PSD din filiala Mures a precizat in contextul vizitei premierului la filiala locala a social-democratilor ca Viorica Dancila este prototipul perfect prezidentiabil promovat recent de fostul presedinte.

Comitetul Executiv al PSD discuta desemnarea candidatului pentru prezidentiale

Comitetul Executiv al PSD se reuneste, marti, pe ordinea de zi aflandu-se desemnarea candidatului pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )