Libnet.ro
UNICEF

06:15

,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

România Liberă România Liberă,
,,Nasul intra in cursa pentru Cotroceni : ,,ii voi pedepsi pe toti

Realizatorul de televiziune de la Nasul TV, Radu Moraru, a anuntat ca intra in cursa pentru alegeri. continuă pe România Liberă

Partidul ADER si-a lansat candidatul in cursa pentru Cotroceni

Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER) si-a lansat, astazi, la Teatrul National, candidatul pentru alegerile prezidentiale. Presedintele formatiunii, Neculai Ontanu, a anuntat ca Andrei Stoican va fi cel care va candida in cursa pentru Cotroceni din partea formatiunii politice.

Surse: Viorica Dancila ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale

Conform unor surse, premierul Viorica Dancila i-ar cere presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu sa o sustina in cursa pentru prezidentiale. Aceasta sustinere potrivit surselor ar fi fost pusa in.

Primul social-democrat care se retrage din cursa catre Cotroceni. Sondajele comandate de PSD pentru desemnarea prezidentiabilului vor fi prezentate marti, in CExN

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a anuntat, duminica seara, ca nu mai doreste sa fie candidatul formatiunii la alegerile prezidentiale din toamna, astfel ca se retrage din cursa interna,.

PSD in cursa pentru prezidentiale: Dancila o acuza pe Firea ca lanseaza atacuri la adresa ei pentru ca e interesata de propria imagine, nu de soarta partidului

Premierul Viorica Dancila sugereaza ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, este ipocrita atunci cand spune ca a intrat in competitia interna din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale pentru ca este ingrijorata de soarta partidului, care risca sa piarda alegerile. Dancila spune ca iesirile publice si atacurile lansate de Firea la adresa colegilor de partid arata ca singurul lucru care o preocupa este propria imagine.

Sinteza zilei. Schema prezidentialelor. Surpriza uriasa in batalia pentru Cotroceni

In aceste zile se duce o batalie care nu se mai termina in interiorul coalitiei PSD-ALDE pentru impunerea unui candidat la alegerile prezidentiale. Rasturnarea de situatie in aceasta speta vine din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )