Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Adevărul Adevărul,
Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta, se afla la volanul unui Range Rover, o masina care la testele de siguranta obtine calificative maxime. Potrivit primelor informatii, barbatul de 43 de ani era singur in autovehicul, insa in masina au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi. continuă pe Adevărul

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina

A murit Razvan Ciobanu! Creatorul de moda a avut un accident de masina. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada

Apar informatii surprinzatoare despre moartea lui Razvan Ciobanu. Potrivit apropiatilor, creatorul de moda gresise drumul si incerca sa ajunga pe autostrada spre Bucuresti. Razvan Ciobanu s-a izbit.

Marturii facute de o apropiata, dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda nu ar mai fi avut bani de chirie

Razvan Ciobanu, care a murit intr-un accident rutier in judetul Constanta, se confrunta cu probleme financiare in ultima perioada. Creatorul de moda urma sa inchida atelierul de moda, care intrase in.

Titi Aur, ipoteza-soc despre moartea lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda nu ar fi purtat centura de siguranta. Aceasta i-ar fi putut salva viata

Titi Aur a venit cu o ipoteza-soc, dupa ce creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie. Acesta sustine ca este o mare probabilitate ca designerul sa nu fi purtat centura de.

El e tanarul misterios care si-a lasat actele in masina lui Razvan Ciobanu

Surse din Politie au declarat faptul in masina lui Razvan Ciobanu, in momentul cercetarilor, a fost gasit buletinul unui barbat din Calarasi. Potrivit Cancan. ro respectiva carte de identitate ar.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti, la doar 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, in judetul Constanta. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii incredibile facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii scandaloase facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )