Libnet.ro
UNICEF

17:00

Modul simplu prin care iti poti detoxifia ficatul. Sigur nu te-ai gandit la acest lucru

Antena3 Antena3,
Modul simplu prin care iti poti detoxifia ficatul. Sigur nu te-ai gandit la acest lucru

Papaya este unul dintre mai delicioase frute tropicale, care in acelasi timp este o sursa de vitamine si nutrienti. Daca pana acum aruncai semintele de papaya noi iti dam trei motive ca de acum inainte sa. continuă pe Antena3

CSALB a lansat o aplicatie prin care iti poti rezolva mai repede neintelegerile pe care le ai cu banca: salveaza aproape o zi pentru intocmirea dosarului

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB), institutie care pune la dispozitia romanilor infrastructura destinata solutionarii amiabile a neintelegilor cu banci si IFN-uri, a lansat o aplicatie online prin care.

Dr. Adrian Mina: 4 obiceiuri proaste care iti distrug dintii

Dr. Adrian Mina, unul din cei mai apreciati medici stomatologi din Romania, identifica patru obiceiuri pe care multi dintre noi le fac si care ne afecteaza sanatatea si aspectul estetic al dintilor mai mult decat am crede. Iata de care trebuie sa scapam de aceste obiceiuri cat de repede posibil.

Acestea sunt semnele care iti arata ca ai probleme cu tiroida. Trebuie sa te trimita urgent la medic

Trebuie sa cunosti cele mai frecvente simptome generate de o glanda tiroida care nu functioneaza cum trebuie. Ce simptome apar in cazul unui hipotiroidism Este o afectiune care apare atunci cand glanda tir.

Tehnici de aparare care iti pot salva viata! Ce trebuie sa faci cand un atacator te prinde de gat

In zilele noastre, este esential sa stii cum sa reactionezi in situatii periculoase pentru a ramane in siguranta. Nu este important doar sa fii atent in jur, ci si sa inveti cateva tehnici care te.

Ministrul Justitiei anunta ca va propune OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile in baza protocoalelor si interceptarilor nelegale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, la Antena 3, ca va propune in Guvern adoptarea unei ordonante de urgenta, care sa dea posibilitatea celor care au fost condamnati pe nedrept, in baza protocoalelor secrete sau a.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Noua metoda prin care Serviciile supravegheaza populatia

Un demers pana acum necunoscut al Serviciilor a iesit la iveala. Agentii americani de securitate desfasoara operatiuni de supraveghere asupra mii de femei si barbati prin programul Quiet Skies Dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )