Libnet.ro
UNICEF

22:00

Moldoveni, munteni sau ardeleni: Cine contribuie mai mult la economie, la 161 de ani de la Mica Unire

Hotnews Hotnews,
 Moldoveni, munteni sau ardeleni: Cine contribuie mai mult la economie, la 161 de ani de la Mica Unire

Acum 161 de ani, romanii din Moldova si Tara Romaneasca alegeau sa se uneasca, cu gandul la un stat unitar, cu drepturi si avantaje egale pentru toti locuitorii. Anii au trecut si, dincolo de politica, de unirea administrativa si de legaturile sociale, din punct de vedere economic, al investitiilor regionale si al infrastructurii, unirea a intarziat sa apara. Nici acum, dupa 161 de ani, nu avem nici macar un drum fezabil care sa lege cele doua provincii, iar caile feroviare se destrama pe zi ce trece, arata o analiza a companiei de consultanta Frames. continuă pe Hotnews

Tinerii din Romania investesc de 17 ori mai mult in bautura decat in cultura

Tinerii romani investesc de 17 ori mai mult in alcool decat in cultura, arata un studiu recent. Cei mai multi prefera berea, insa piata bauturilor spirtoase a ajuns la un record al ultimilor 5 ani.

INFOGRAFIE Virusul misterios din China poate suferi mutatii si se poate raspandi mai mult

Numarul deceselor provocate de infectarea cu virusul 2019-nCoV, descoperit in China, a ajuns la 9, iar oficialii din aceasta tara avertizeaza ca el poate suferi mutatii si ca se poate raspandi mai mult.

Virusul ucigas din China poate suferi mutatii si se poate raspandi mai mult

Numarul deceselor provocate de noul coronavirus a crescut miercuri in China, unde autoritatile au anuntat nouamorti si au avertizat ca virusul ar putea suferi mutatiisi s-ar putea raspandi mai usor, informeaza AFP.

Stirile ProTV: Reactia unui primar prins ca a platit de 10 ori mai mult pentru modernizarea toaletelor scolii

Mai multe controale efectuate in localitati unde se fac investitii de modernizare au descoperit achizitii pentru scoli facute la supra-pret, stalpi de rezistenta montati prost, lucrari de canalizare si echipamente care exista doar pe hartie.

Milenialii se tem mai mult de somaj, saracie si coruptie decat de schimbarile climatice (sondaj)

Problemele sociale si conflictele, nu schimbarile climatice, sunt cele mai mari temeri ale generatiei care s-a nascut la sfarsitul mileniului trecut, asa-zisii millennials, arata un studiu intocmit de Comitetul International al Crucii Rosii ICRC) si prezentat in timpul forumului de la Davos, relateaza marti agentia DPA, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )