Libnet.ro
UNICEF

06:45

Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban. Cel mai greu a fost sa ne toleram

Playtech Playtech,
Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban. Cel mai greu a fost sa ne toleram

Cuplul Gratiela si Andrei Duban este unul cu popularitate in crestere, poate si datorita spectacolului de comedie, jucat pe scena Teatrului Avangardia, Iubito, iti raman dator, dar si pentru aparitiile in diferite show-uri de televiziune. Moment de cumpana in casnicia lui Andrei Duban in acest moment, tanara Gratiela Duban este implicata in Survivor Romania, emisiune . continuă pe Playtech

Sotia lui Andrei Duban, joc periculos la Survivor. Ce au surprins camerele ascunse

Survivor Romania ofera tot mai multe surprize telespectatorilor, iar in centrul atentiei se afla acum chiar sotia actorului Andrei Duban, pe nume, Gratiela Duban. Faimoasa a fost surprinsa de camerele cu infrarosu intr-o ipostaza mai mult decat delicata, lasandu-se consolata, de un coleg, in intuneric. Sotia lui Andrei Duban, joc periculos la Survivor Camerele cu .

iNGROZITOR! Andrei Duban trece prin MOMENTE GRELE fara SOTIA SA: Era sa ma ia cu lesin!

Actorul Andrei Duban trece prin clipe de cosmar in lipsa sotiei sale, Gratiela, aflata in prezent in Republica Dominica pentru Survivor Romania. Duban a fost nevoit sa preia toate treburile casnice.

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile. il poti prepara si tu in casa.

Toate doamnele si domnisoarele incearca sa gaseasca cea mai buna varianta in privinta detergentului. Majoritatea detergentilor de pe piata provoaca in timp daune hainelor, din cauza substantelor puternice si de proasta calitate care exista in ele. Iata care este cel mai bun! Care este cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile? Profesionistii au descoperit un .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 23 IANUARIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

incepand cu 29 ianuarie, FP va demara oferta publica de rascumparare la pretul de 1,39 lei, cu 6,51% peste ultimul pret din piata * Profit de 3,129 miliarde de lei, la finele lunii decembrie 2019, cu 54% peste cel din noiembrie, ca urmare a incasarii dividendelor de la Hidroelectrica Impulsionate de anuntul privind pretul de 1,39 leiunitate la care Fondul Proprietatea FP) va derula oferta publica de rascumparare pentru cel mult 200 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,62% din capitalul social, titlurile FP au marcat cel mai mare randament din indicele BET, in intervalul 17 - 23 ianuarie.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Autoritatile americane au descoperit cel mai lung tunel al traficantilor de droguri la granita cu Mexic (FOTO)

Autoritatile americane au anuntat ca au descoperit cel mai lung tunel de contrabanda gasit vreodata la granita cu Mexicul. intinzandu-se pe o lungime de 1. 313 m, tunelul avea un ascensor, sina de cale fera.

Asa arata Soarele de aproape! Imagini spectaculoase surprinse de cel mai mare telescop din lume - VIDEO

Cele mai clare si detaliate imagini ale Soarelui, capturate de cel mai mare telescop din lume, vor deschide calea catre noi orizonturi in fizica solara, sustin oameni de stiinta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )