Libnet.ro
UNICEF

06:00

Palatul Elisabeta din Bucuresti poate fi acum vizitat! Imagini din resedinta oficiala a familiei regale

Antena3 Antena3,
Palatul Elisabeta din Bucuresti poate fi acum vizitat! Imagini din resedinta oficiala a familiei regale

Palatul Elisabeta din Bucuresti, resedinta oficiala a familiei regale, isi deschide pentru prima data portile pentru vizitatori. Poate fi vizitat pana in luna septembrie, iar pasionatii de istorie vor putea intra in cateva dintre saloanele familiei regale, in birouri, dar si in sala in care se organizeaza dineurile regale. in spatele zidurilor Palatului Elisabeta a fost scrisa o pagina cenusie din istoria Romaniei, e locul in care Regele Mihai a fost fortat sa abdice. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Presiune mare pe medicii de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Dr. Adrian Marinescu: S-ar putea sa vedem foarte des astfel de imagini

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti functioneaza la capacitate maxima. Dr. Adrian Marinescu a comentat pe marginea aglomerarii unitatii sanitare, in urma imaginilor aparute in.

Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Elevii si studentii din Bucuresti se bucura de tratamente stomatologice gratuite. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu un mesaj pe o retea de socializare, unde a reamintit adresele unde pot merge elevii si studentii pentru tratamentele gratuite. Elevii si studentii din Bucuresti beneficiaza de tratamente stomatologice gratuite Gabriela Firea a tinut mortis .

Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Brigada Rutiera anunta ca luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti.

Un mare spital din Bucuresti, golit de urgenta, pentru a deveni unitate-COVID

Spitalul Judetean Ilfov este golit de urgenta, pentru a face loc pacientilor bolnavi de coronavirus. Acesta este un spital mare si multe cazuri COVID din tara ajung la Bucuresti.

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

Zeci de batrani infectati cu COVID-19 intr-un azil din Bucuresti. Directoare: E o crima ce se intampla. Nu stim incotro sa o mai apucam - Ce spune DSP-ul

Directoarea unui camin de batrani din Sectorul 1 al Capitalei, unde un om a murit din cauza coronavirusului, a dezvaluit pentru Europa Libera ca s-a rugat de Directia de Sanatate Publica DSP) sa testeze toti rezidentii, iar raspunsul primit a fost ca sunt ocupati.

EXCLUSIV Fara vacanta, dar cu banii luati: Cosmarul prin care trece o familie din Bucuresti care dorea sa plece in concediu in Antalya Ce spun reprezentantii agentiei de turism (VIDEO)

EXCLUSIV Concediul s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru o familie de romani care dorea sa petreaca vacanta de vara in Antalia si care, din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus,.

Apelul disperat al directoarei unui camin de batrani din Bucuresti: E o crima ce se intampla, ne rugam de DSP sa ne testeze!

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a refuzat testarea imediata a tuturor batranilor dintr-un camin din nordul Capitalei, desi o persoana a murit acolo din cauza COVID-19, scrie Europa Libera. Directoarea caminului declara ca s-a rugat de DSP sa testeze toti rezidentii, iar raspunsul primit a fost ca angajatii DSP sunt ocupati. Conform metodologiei de testare elaborate de Institutul National de Sanatate Publica, persoanele institutionalizate asimptomatice si personalul de ingrijire din centre rezidentiale trebuie testati obligatoriu de doua ori pe luna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2668 seconds )