Libnet.ro
UNICEF

12:00

Moment stanjenitor la summitul NATO: Trudeau, Macron si Johnson, surprinsi in timp ce glumeau pe seama lui Donald Trump (VIDEO)

B1 B1,
Moment stanjenitor la summitul NATO: Trudeau, Macron si Johnson, surprinsi in timp ce glumeau pe seama lui Donald Trump (VIDEO)

In pofida eforturilor depuse de organizatori de a evita momente jenente la summit-ul NATO care se desfasoara la Londra, liderii a trei dintre cele mai puternice state ale lumii au fost surprinsi purtand o. continuă pe B1

VIDEO Trudeau, Macron si Johnson, surprinsi barfindu-l pe Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Liderii din patru state membre NATO au fost surprinsi intr-o ipostaza deloc diplomatica la receptia organizata marti seara la Palatul Buckingham, barfindu-l pe Donald Trump pentru dorinta sa de a iesi in evidenta cu orice ocazie.

VIDEO Trump il numeste pe Trudeau cu doua fete, dupa aparitia unei inregistrari in care premierul canadian pare sa-l barfeasca pe liderul american, la summitul NATO

Donald Trump l-a numit pe Justin Trudeau cu doua fete, disputa pornind de la un videoclip in care liderul canadian pare sa rada de presedintele american, la o intalnire a liderilor NATO, scrie BBC. Scurtul videoclip postat pe Twitter de postul de televiziune canadian CBC il arata pe Trudeau discutand cu un grup de lideri europeni, printre care Boris Johnson, Emmanuel Macron, premierul olandez Mark Rutte si fiica reginei Elisabeta, printesa Anne, la Palatul Buckingham, despre o conferinta de presa improvizata sustinuta de Trump.

Summitul NATO de la Londra: Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron si face campanie pentru Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a trimis sageti catre omologul sau francez Emmanuel Macron marti si a dat un ton ofensiv unui summit organizat intr-un context tensionat intre aliati.

Mircea Geoana, discurs emotionant la summitul NATO - VIDEO

Mircea Geoana, primul secretar general adjunct al NATO din Europa Centrala si de Est, a avut un discurs emotionant in cadrul evenimentului NATO Engages de la Londra. Provin din Romania si am fost suficient.

DONALD TRUMP, decizie radicala la SUMMITUL NATO! Lideii europeni sunt in stare de soc

Presedintele american Donald Trump a luat decizia de a-si anula conferinta de presa prevazuta pentru finalul summitului organizat la Londra cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la crearea NATO, ytansmit.

Conflicte la summitul NATO

Liderii statelor membre NATO se reunesc, marti si miercuri, intr-un summit la Watford, in apropiere de Londra, cu ocazia marcarii a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, intr-o atmosfera departe de a fi festiva.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )