Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente de cosmar in Melbourne! O masina A INTRAT iN PIETONI, chiar in CENTRUL orasului. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

B1 B1,
Momente de cosmar in Melbourne! O masina A INTRAT iN PIETONI, chiar in CENTRUL orasului. BILANTUL VICTIMELOR (VIDEO)

Momente de cosmar in Australia! O masina a intrat in plin in multimea stransa intr-o piata din centrul orasului Melbourne ranind 16 persoane. Fortele de ordine au reusit sa. continuă pe B1

Atac in Melbourne. O masina a intrat intr-un grup de pietoni

O masina a intrat, joi, intr-un grup de pietoni in cea mai aglomerata zona din Melbourne Australia), fiind ranite mai multe persoane. Politia l-a retinut pe soferul masinii.

VIDEO Atac in Melbourne. O masina a intrat intr-un grup de pietoni

O masina a intrat, joi, intr-un grup de pietoni in cea mai aglomerata zona din Melbourne Australia), fiind ranite mai multe persoane. Soferul masinii si inca un suspect au fost retinuti de Politie.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii a fost retinut de politisti, scrie BBC. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

O masina a intrat in pietoni la Melbourne: Cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. Autoritatile australiene nu au anuntat, deocamdata, daca este vorba despre un accident sau un atac terorist.

UPDATE O masina a intrat intentionat in pietoni la Melbourne: cel putin 16 raniti. Doi suspecti au fost retinuti

O masina a intrat in pietoni, joi, intr-o zona aglomerata din Melbourne, anunta presa internationala. Incidentul s-a soldat cu cel putin 16 raniti. Soferul masinii de tip SUV a fost retinut de politisti, scrie BBC. La scurt timp dupa incident, un al doilea suspect a fost retinut in acest caz. UPDATE: Politia australiana afirma ca soferul masinii a intrat intentionat in multime.

Sofer arestat la Melbourne dupa ce a intrat cu masina in pietoni

Politia australiana a arestat un sofer dupa ce acesta a intrat cu masina in multime, la Melbourne, relateaza BBC News.

Sofer arestat la Melbourne dupa ce a intrat cu masina in pietoni

ACTUALIZARE 9:51 Un numar de 13 persoane au ajuns la spital in urma accidentului Seviciile de ambulanta au anuntat ca 13 persoane au fost duse la spital, printre acestea aflandu-se si un copil prescolar ranit la cap, potrivit News. ro. --------- Politia australiana a arestat un sofer dupa ce acesta a intrat cu masina in multime, la Melbourne, relateaza BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )