Libnet.ro
UNICEF

15:15

Momente sfasietoare la capataiul lui Ilie Balaci. A fost chemata o ambulanta

Antena3 Antena3,
Momente sfasietoare la capataiul lui Ilie Balaci. A fost chemata o ambulanta

Durere mare in familia lui Ilie Balaci, dupa ce fostul fotbalist s-a stins din viata, duminica, 21 octombrie. Medicii de la Spitalul din Craiova au incercat sa il resusciteze, insa nu au mai putut face. continuă pe Antena3

Scene coplesitoare la capataiul lui Ilie Balaci! Lorena, fata cea mare, ingenuncheata de durere!

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la capela. Scene coplesitoare au avut loc la capataiul regretatului fotbalist. Sotia si cele doua fiice sunt impietrite de durere. Citeste.

Veste socanta de la Craiova despre mama lui Ilie Balaci! Atentie, imagini cu impact emotional

Este multa durere si suferinta la capataiul lui Ilie Balaci. Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist a fost depus la biserica, acolo unde au ajuns rude si apropiati. Printre ei, se numara si mama lu.

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la Stadionul Ion Oblemenco - VIDEO

Sicriul cu trupul neinsufletit al fostului fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica la varsta de 62 de ani, a fost depusla Stadionul Ion Oblemencodin Craiova. Rudele, prietenii, cunostintele.

Cauza mortii lui Ilie Balaci. A fost deschis si un dosar penal

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii va efectua o ancheta la Serviciul de Ambulanta Dolj pentru a verifica modul in care Ambulanta a intervenit in cazul Ilie Balaci.

Declaratia TERIBILA a fiicei lui Ilie Balaci: Ne spunea ca va muri tanar. Dezvaluiri incredibile din viata Minunii blonde

Fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci a facut o declaratie sfasietoare. Lorena Balaci a povestit ca tatal sau a avut o premonitie pe care i-a impartasit-o atat ei, cat si mamei sale. Tatalui.

Momente cumplite la biserica unde este depus Ilie Balaci: Aurel Beldeanu a cazut din picioare. Primul diagnostic al medicilor este acela de preinfarct cu semipareza (VIDEO)

Momente incredibile la biserica Sfantu Ilie din Craiova unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist Ilie Balaci. Colegului sau din generatia Craiovei Maxima, Aurel Beldeanu, i s-a.

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

De ce a murit Ilie Balaci. Cauza mortii a fost stabilita la autopsie

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci a fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. intre timp, a fost realizata autopsia si stim cauza decesului. Ilie Balaci a murit din cauza unui infarct miocardic acut. Aceasta a fost principala cauza, dar [] .

Ilie Balaci a murit. Care a fost cauza mortii unei legende a fotbalului

Ilie Balaci a murit pe 21 octombrie. El a ajuns de urgenta la spitalul din Craiova. Ilie Balaci era in stare grava la spitalul din Craiova. Ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute, dar fara succes. Care e cauza preliminara a mortii? Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. El [] .

VIDEO Filmul mortii lui Ilie Balaci. inainte de deces a reclamat dureri puternice in gat. Sotia, cu lacrimi in ochi: Atat a iubit Craiova asta, ca a murit aici

Ilie Balaci a murit duminica dimineata in locuinta mamei sale din cartierul craiovean Rovine. inainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietena, medic, spunandu-i ca are dureri puternice in gat. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurica Beldeanu, in noaptea de sambata spre duminica Balaci a fost in club pana la patru dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )