Libnet.ro
UNICEF

11:31

Scene coplesitoare la capataiul lui Ilie Balaci! Lorena, fata cea mare, ingenuncheata de durere!

Antena3 Antena3,
Scene coplesitoare la capataiul lui Ilie Balaci! Lorena, fata cea mare, ingenuncheata de durere!

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci a fost depus la capela. Scene coplesitoare au avut loc la capataiul regretatului fotbalist. Sotia si cele doua fiice sunt impietrite de durere. Citeste. continuă pe Antena3

Momente sfasietoare la capataiul lui Ilie Balaci. A fost chemata o ambulanta

Durere mare in familia lui Ilie Balaci, dupa ce fostul fotbalist s-a stins din viata, duminica, 21 octombrie. Medicii de la Spitalul din Craiova au incercat sa il resusciteze, insa nu au mai putut face.

A murit Ilie Balaci. Ce a facut Lorena Balaci imediat dupa moartea tatalui sau

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastata de durere. Citeste si: A murit Ilie Balaci La scurt timp dupa anuntul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena.

Veste socanta de la Craiova despre mama lui Ilie Balaci! Atentie, imagini cu impact emotional

Este multa durere si suferinta la capataiul lui Ilie Balaci. Trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist a fost depus la biserica, acolo unde au ajuns rude si apropiati. Printre ei, se numara si mama lu.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea socanta a tatalui sau: ii era frica de moarte. Spunea ca va muri tanar

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a dezvaluit ca e in soc si inca nu ii vina sa accepte ca tatal ei nu mai este. Dumnezeu asa a vrut, sa-l ia repede. Aseara era bine, asa a vrut Dumnezeu sa ni-l.

Declaratia TERIBILA a fiicei lui Ilie Balaci: Ne spunea ca va muri tanar. Dezvaluiri incredibile din viata Minunii blonde

Fiica cea mare a regretatului Ilie Balaci a facut o declaratie sfasietoare. Lorena Balaci a povestit ca tatal sau a avut o premonitie pe care i-a impartasit-o atat ei, cat si mamei sale. Tatalui.

Scene dramatice in biserica unde este privegheat Ilie Balaci. Mamei fostului mare fotbalist i s-a facut rau: Va implor sa nu ma luati de langa fiul meu!

Durere mare in familia lui Ilie Balaci. Sicriul cu trupului neinsufletit al fostului mare international a fost adus la Biserica Sfantul Ilie din Craiova, unde va ramane pana la ora 18.

Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci cand tatal ei murea

Ilie Balaci a incetat din viata duminica, 21 octombrie 2018, in jurul orei 9:20 dimineata. Exact in acel moment, fata sa posta pe retelele de socializare un mesaj cu starea de spirit feeling amused.

Primele declaratii ale medicului care l-a resuscitat pe Ilie Balaci: in timpul resuscitarii nu a fost nicio imbunatatire a starii pacientului. Initial, am crezut ca s-a inecat cu un corp strain (VIDEO)

Primele declaratii dupa interventia de resuscitare a fostului fostbalist Ilie Balaci. Medicul care a incercat resuscitarea fostului fotbalist a declarat ca atunci cand a ajuns la fata locului, Balaci era deja.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )