Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momentul accidentului in care a fost implicat primarul din Iasi, Mihai Chirica (Video)

Antena3 Antena3,
Momentul accidentului in care a fost implicat primarul din Iasi, Mihai Chirica (Video)

Momentul accidentului in care a fost implicat primarul din Iasi, Mihai Chirica Video). continuă pe Antena3

VIDEO Momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Mihai Chirica

Au aparut primele imagini cu momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Iasiului, Mihai Chirica. in acest moment se desfasoara o ancheta.

VIDEO Momentul accidentului in care a fost implicat Chirica. Ce a declarat primarul Iasiului

Mihai Chirica a declarat presei sambata noapte ca a trecut printr-o cumpana si ca putea fi intr-un scaun cu rotile. Potrivit imaginilor, cel de-al doilea sofer a intrat cu viteza in intersectie, dupa ce ar fi trecut pe culoarea rosie a semaforului, transmite Mediafax.

Mihai Chirica s-a afisat alaturi de seful sau din PNL, la o zi dupa accidentul rutier in care a fost implicat: ingerul meu pazitor a avut grija

Primarul de Iasi s-a afisat duminica, 8 martie, la un eveniment public alaturi de noul sau sef: Costel Alexe, presedintele filialei PNL Iasi.

Liviu Iolu, candidat la Primaria Iasi, dupa accidentul lui Chirica: Sa explice a cui este masina pe care o conducea, ca nu exista in declaratia de avere

Candidatul PLUS la Primaria Iasi, Liviu Iolu, ii cere primarului Mihai Chirica - contracandidatul sau din partea PNL - ca dupa ce-si revine in urma accidentului rutier in care a fost implicat, sa spuna a cui este masina pe care o conducea si care nu exista in declaratia de avere.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autoturism BMW Seria 5

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier in seara zilei de sambata, 7 martie.

Mihai Chirica, primarul din Iasi, accident grav in ziua in care a devenit candidat PNL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in aceasta seara, in zona Moara de Foc din oras.

VIDEO Mihai Chirica a facut accident, sambata seara, intr-o intersectie din Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident, sambata seara, intr-o intersectie din oras, informeaza Mediafax. Trei persoane, intre care si edilul, au fost dusi la spital, iar politistii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

Coronavirus: Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura on-line

Si Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi anunta masuri pentru limitarea riscului de infectie cu coronavirus, una dintre decizii fiind ca din 11 martie si pana la sfarsitul lunii cursurile sa se desfasoare on-line, pe platforma de e-learning. Prima Universitate de Medicina care a luat astfel de masuri duminica, dupa anuntarea de catre autoritati a unor masuri de limitare a extinderii COVID, este cea din Bucuresti, dand un semnal in contradictie cu pozitia ministrului Educatiei, care a spus astazi ca nu este cazul sa ne alarmam.

Scandal la Universitatea din Iasi: Tudorel Toader dovedeste ca nu are niciun respect pentru colegi

Liga Studentilor reclama ca alegerile se fac fara dezbateri prealabile pentru rectorul Universitatii Cuza din Iasi si cer demisia presedintelui Biroului Electoral Central al Universitatii, care are legaturi multiple cu Tudorel Toader.

Tudorel Toader, acuzat de practici netransparente in organizarea alegerilor pentru rector de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Liga Studentilor LS IASI) condamna lipsa de dezbatere de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi in ceea ce priveste alegerea rectorului pentru mandatul 2020-2024, care va avea loc pe 11 martie. La aceste alegeri candideaza fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, actualul rector, si Adrian Muraru, profesor al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice. Studentii solicita demisia presedintelui Biroului Electoral Central al Universitatii Cuza, lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, pentru lipsa de impartialitate in ceea ce priveste procesul electoral academic, aceasta fiind consiliera lui Tudorel Toader.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )