Libnet.ro
UNICEF

08:45

Momentul in care a erupt al doilea cel mai inalt vulcan din Mexic, situat la doar cativa zeci de kilometri de capitala. Si cum s-a vazut momentul din satelit (VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care a erupt al doilea cel mai inalt vulcan din Mexic, situat la doar cativa zeci de kilometri de capitala. Si cum s-a vazut momentul din satelit (VIDEO)

Vulcanul Popocatepetl, din Mexic, a erupt joi, aruncand in aer o coloana de cenusa si roci ce s-a inaltat pana la o altitudine de 3. 000 de metri. Popocatepetl este un vulcan activ situatiat la aproximativ. continuă pe B1

2019, cel mai cald an inregistrat vreodata in Europa si al doilea cel mai cald an in lume (agentie europeana)

2019 a fost al doilea cel mai cald an inregistrat vreodata, incheind cel mai cald deceniu, a anuntat miercuri Serviciul Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 DECEMBRIE 2018 - 30 DECEMBRIE 2019 Nuclearelectrica - vedeta anului trecut, la BVB

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au fost vedeta anului recent incheiat la Bursa de Valori Bucuresti BVB), titlurile producatorului de energie nucleara cunoscand o crestere de 70,41%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 decembrie 2018 - 30 decembrie 2019, cea mai buna rentabilitate din cadrul indicelui BET, ce a bifat un avans de 31,86%, al doilea cel mai bun randament anual de dupa criza globala din 2007 - 2008.

Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Show-urile de divertisment de anul trecut au incercat sa se intreaca unele pe celelalte. Acestea au si fost motoarele de audienta pentru marile generaliste. Printre primele trusturi care s-au aratat in top au fost Pro TV si Antena 1. Care a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment si care a fost esecul pentru Pro .

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala.

Cel mai rapid tren-sageata autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, pus in circulatie in China

Un tren de mare viteza autonom, care atinge 350 de kilometri pe ora, primul de acest fel din lume, a fost pus in circulatie pe 30 decembrie in China pe o ruta care leaga trei orase-gazda ale Jocurilor Olimpice de iarna din 2022: Beijing, Yanqing si Zhangjiakou. Noul tren sageata este si cel mai inteligent tren de mare viteza din lume, relateaza CNN.

Oficial. Mihai Tudose s-a intors in PSD. Cel mai bun prim-ministru revine in forta

Primarul din Braila, Marian Dragomir, a anuntat, miercuri, ca fostul premier Mihai Tudose a semnat adeziunea pentru a reveni in PSD. Cel mai bun prim ministru, braileanul care a semnat si demarat cel mai important proiect pentru sud-estul Romaniei Podul peste Dunare, revine in forta la PSD, scrie Dragomis pe Facebook.

PESTE 23 DE MILIOANE DE CONTRACTE TRANZACTIONATE Dubai Gold and Commodities Exchange a avut, in 2019, cel mai bun an din istoria sa

La Dubai Gold and Commodities Exchange DGCX) au fost tranzactionate, anul trecut, 23,06 milioane de contracte, cifra care depaseste recordul de 22,26 milioane de contracte consemnat in 2018, informeaza agentia de stiri WAM, care mentioneaza ca, astfel, 2019 a fost cel mai de succes an pentru DGCX de la lansarea sa, in 2005.

CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata noastra de fuziuni si achizitii M and A) a numarat 110 tranzactii, anul trecut, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani al sectorului de M and A. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, arata specialistii de la Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a tranzactiilor din 2019, inclusiv cele care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 4-4,4 miliarde euro fata de 3,8-4,3 miliarde euro in 2018), in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 1,7 miliarde euro 1,9 miliarde euro in 2018).

Productia auto din Germania, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat, anul trecut, la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Productia de automobile a Germaniei, la cel mai scazut nivel din ultimii 23 de ani

Productia de automobile a Germaniei a coborat anul trecut la cel mai scazut nivel de dupa 1996, in contextul in care prima economie europeana sufera de pe urma consecintelor razboiului comercial global, transmite Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )