Libnet.ro
UNICEF

09:45

Moneda cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, lansata de BNR in circulatie

Hotnews Hotnews,
 Moneda cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, lansata de BNR in circulatie

Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circulatie, de luni, o moneda din alama cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, precum si, in circuitul numismatic, monede din argint si alama pentru colectionare, conform unui comunicat al BNR, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Printul Charles a marcat 30 de ani de la Revolutia Romana la sediul Institutului Cultural Roman din Londra

Alteta Sa Regala Printul de Wales a deschis, alaturi de Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, expozitia de fotografie Deschiderile unei Revolutii. Fotografii din decembrie 1989, organizata de Institutul Cultural Roman din Londra in parteneriat cu Ambasada Romaniei si Agentia Nationala de Presa Agerpres.

Guardian: 30 de ani de la Revolutia Romana. 10 zile care au zguduit lumea. Unde sunt vinovatii?

Craciunul marcheaza 30 de ani de cand Nicolae Ceausescu, un dictator megaloman si izolationist, a fost condamnat intr-un proces ad-hoc si executat, impreuna cu sotia sa, punand capat unei domnii de mai bine de doua decenii in care acesta a adus populatia tarii in pragul saraciei si al suferintei, scrie The Guardian. in trei ani de la prabusirea dictaturii, doar cativa oameni au fost condamnati pentru rolul pe care l-au jucat in regimul represiv al lui Ceausescu, mai noteaza publicatia britanica.

Revolutia Romana, in deschiderea ultimei sesiuni plenare a Parlamentului European din 2019: Eurodeputatii vor adopta o rezolutie simbolica despre sfarsitul regimului comunist in Romania

Revolutia Romana din decembrie 1989 va fi subiectul unei dezbateri simbolice, in deschiderea ultimei sesiuni plenare a Parlamentului European de la Strasbourg din acest an, transmite caleaeuropeana. ro. Dezbaterea.

Klaus Iohannis, la Timisoara: Am un sentiment de rusine pentru ca, la 30 de ani de la Revolutie, calaii acelor zile se plimba liberi(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Timisoara, in discursul sustinut cu prilejul implinirii a 30 de ani de la Revolutia romana din Decembrie 1989, ca dreptatea inseamna aflarea si pedepsirea.

30 ani de la Revolutia din decembrie 1989. Slujba oficiata la Patriarhie

O slujba de pomenire a eroilor martiri din Decembrie 1989 a fost oficiata luni la Catedrala patriarhala, in prezenta PF Daniel si a membrilor Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

Recviemul de Verdi:Concert In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989 la Sala Radio

Vineri, 20 decembrie 19. 00), Sala Radio va fi scena unui concert-eveniment emotionant:In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989. Orchestra Nationala Radio, sub bagheta dirijorului de origine italianaDAVID CRESCENZI- in prezent dirijor invitat al Operei din Dusseldorf Germania) -va interpreta una dintre partiturile monumentale ale muzicii clasice:Recviemul de Verdi.

30 DE ANI DE LA REVOLUTIE, BNR lanseaza o noua moneda din alama

Banca Nationala a Romaniei lanseaza in circulatie, de astazi, o moneda din alama cu tema 30 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989, precum si, in circuitul numismatic, monede din argint si alama pentru colectionare, conform unui comunicat al BNR.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

P Dan Lungu a inaintat o initiativa legislativa pentru declararea Iasului Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989

Dan Lungu, senator USR, a inaintat Biroului permanent al Senatului spre dezbatere si adoptare o initiativa legislativa pentru declararea Municipiului Iasi, Oras martir al Revolutiei din Decembrie 1989. Aceasta propunere a aparut in contextul in care, in luna decembrie a acestui an, se implinesc 30 de ani de la manifestarile curajoase de contestare a dictaturii din Romania, petrecute in 1989 si pe fondul faptului ca desi intamplarile, documentele si istoricii consemneaza importanta pe care Iasul a avut-o in anul 1989, titlul de Oras - martir nu este inca unul atribuit orasului in mod oficial.

Analiza in urmatorii 30 de ani doua activitati din economie se vor injumatati, una aproape va disparea iar trei isi vor dubla angajatii. Vezi cum vor evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

In decurs de 30 de ani doua activitati ale economiei nationale isi vor injumatatii efectivele, una aproape va disparea complet iar trei isi vor dubla numarul de angajati, se arata intr-o analiza a firmei de resurse umane Adecco, transmisa vineri HotNews. ro. Agricultura si industria au suferit si vor suferi cele mai mari transformari din cauza automatizarii si digitalizarii. Vezi in text ce industrii vor pierde locuri de munca, unde se vor aparea joburi si cum ar putea evolua salariile in 2020 pe diferitele tipuri de activitati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )