Libnet.ro
UNICEF

19:00

Monede austro-ungare, confiscate de politisti la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Adevărul Adevărul,
Monede austro-ungare, confiscate de politisti la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare. continuă pe Adevărul

Monede austro-ungare, confiscate de politistii la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Politistii din Huedin au confiscat 43 de monede austriece si austro-ungare din perioada 1781-1895 pentru care comerciantii de la targul de la Negreni, unul dintre cele mai vechi din Transilvania, nu aveau actele necesare.

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, a fost concediat in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Harvey Weinstein, unul dintre cei mai influenti producatori de la Hollywood, a fost concediat de conducerea companiei sale, The Weinstein Company, dupa avalansa de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times, anunta Reuters.

Sfarsit de cariera? Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici producatori din Hollywood, isi ia concediu, dupa o avalansa de acuzatii de hartuire sexuala

Producatorul Harvey Weinstein, unul dintre cei mai puternici din Hollywood, si-a cerut joi scuze si a anuntat ca isi ia concediu, in urma unei serii de acuzatii de hartuire sexuala dezvaluita de o ancheta a New York Times, scrie AFP.

Copiii uneia dintre cele mai apreciate artiste nu suporta sa o auda cantand (FOTO)

Are concerte peste concerte, piesele ei sunt pe radio si sunt ascultate de fani de pretutindeni si este considerata una dintre cele mai apreciate cantarete, insa tocmai persoanele cele mai dragi sunt de.

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si.

Trenurile care opresc in satul Negreni, la unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania

Mai multe trenuri au programata o oprire suplimentara in satul Negreni din judetul Cluj, inclusiv azi si maine, 7 si 8 octombrie. Acolo are loc, de ani buni, un targ de vechituri.

Faze tari:Bunicuta zburatoare, chinezoaica de 60 de ani pasionata de parapanta; S-au inventat extensiile de par pentru nas''Creatura', misterioasa fantoma de la Casa Alba/'Lincoln este una dintre cele mai populare fantome

A venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea: Extraterestrii vor sosi pe Terra. Bryant Johnson sustine ca a venit din viitor, din anul 2048, pentru a avertiza omenirea de pericolul care se indreapta spre. El este cainele cu cea mai mare limba din lume. Pentru reusita sa a fost inscris in Cartea Recordurilor. Un caine din Statele Unite a ajuns in Cartea Recordurilor, fiind posesorul celei mai lungi limbi de caine din lume. Este vorba despre.

Unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila isi deschide banca in Romania

Telekom Romania Mobile a incheiat un acord cu banca poloneza Alior privind infiintarea in comun a unei sucursale bancare in Romania. Acestia doresc sa furnizeze servicii bancare de.

Una dintre cele mai apreciate actrite romance, de urgenta la spital. Ce a patit (FOTO)

Panica in familia unei indragite actrite romance. Este vorba de Olga Tudorache, care a fost transportata de urgenta la spital luni, dupa ce i s-a facut foarte rau. Actrita se afla in .

Presedintele AP NATO: Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri ai NATO si ai sigurantei euroatlantice

Presedintele Adunarii Parlamentare NATO, Paolo Alli, a declarat vineri ca Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri ai Aliantei Nord-Atlantice si este implicata activ in siguranta comuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )