Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anghel, din nou mama la 42 de ani?

ADPM ADPM,
Monica Anghel, din nou mama la 42 de ani?

Monica Anghel marturiseste ca si-ar dori sa devina din nou mama. Artista are 42 de ani si spune ca si-ar mai dori un copil. Aviv, baieteul ei, are deja trei ani si este posibil ca in curand sa aiba un frate sau o surioara. continuă pe ADPM

Robert Pattinson a reincalzit din nou ciorba. Se va arde iar?

A fost inselat de femeia iubita, dar iata ca a reusit sa treaca din nou peste acest episod si.

FOTO-Reportaj Campionatul Mondial de Sport Electronic: Coreea de Sud a cucerit din nou Bucurestiul.

Campionatul Mondial de Sport Electronic, desfasurat la Sala Polivalenta, din Bucuresti, intre 1-3 noiembrie, a fost cel mai mare eveniment de acest gen gazduit vreodata de Romania. La fel ca si la DreamHack, organizat tot la Bucuresti, sud-coreenii au facut din nou legea, echipele din aceasta tara reusind sa-si adjudece primele locuri pe podiumul mondial. Coreea de Sud s-a impus la toate disciplinele din cadrul competitiei masculine, invingand atat in jocul de League of Legends LoL), unde a .

Romanii si bulgarii, din nou respinsi de britanici: Trebuie sa-i impiedicam sa vina aici dupa 1 ianuarie

Presa britanica trage din nou un semnal de alarma in privinta romanilor. Dupa ce publicatia Express a lansat o petitie impotriva imigrantilor romani, jurnalistii de la Daily Mail ii indeamna pe britanici.

Instanta a decis REFACEREA expertizelor ADN in cazul Elodiei Ghinescu. Cioaca, din nou in fata judecatorilor

La Curtea de Apel Pitesti sunt programate vineri noi audieri in procesul lui Cristian Cioaca, fostul politist condamnat de instanta de fond la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia.

Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, din nou in fata magistratilor Instantei ...

Fostul premier a venit, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat intr-un nou termen al recursului dosarului Zambaccian. Citeste si: Adrian Nastase ramane avocat al Baroului Bucuresti. Barourile pot deveni cluburi selecte de puscariasi Sedinta a fost amanata din data de 7 octombrie. magistratii vor trebui sa-i audieze pe fostul premier si pe Dana Nastase. La termenul trecut, dotia lui Adrian Nastase a cerut o amanare pe motiv ca nu se simte bine. In .

Judecatorul bataus a lovit din nou! A agresat angajatul unui magazin din Pitesti

Judecatorul Gabriel Apostol a fost implicat intr-o altercatie la un magazin de bricolaj din Pitesti, de unde intentiona sa inchirieze o remorca. Magistratul s-a enervat ca a trebuit sa astepte si a iesit.

Lichiditatea pietei, salvata din nou de Dow Jones si euro/dolar

Debutul penultimei luni din an nu a adus noutati pe piata derivatelor administrata de Sibex.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )