Libnet.ro
UNICEF

09:45

Robert Pattinson a reincalzit din nou ciorba. Se va arde iar?

Antena3 Antena3,
Robert Pattinson a reincalzit din nou ciorba. Se va arde iar?

A fost inselat de femeia iubita, dar iata ca a reusit sa treaca din nou peste acest episod si. continuă pe Antena3

FOTO-Reportaj Campionatul Mondial de Sport Electronic: Coreea de Sud a cucerit din nou Bucurestiul.

Campionatul Mondial de Sport Electronic, desfasurat la Sala Polivalenta, din Bucuresti, intre 1-3 noiembrie, a fost cel mai mare eveniment de acest gen gazduit vreodata de Romania. La fel ca si la DreamHack, organizat tot la Bucuresti, sud-coreenii au facut din nou legea, echipele din aceasta tara reusind sa-si adjudece primele locuri pe podiumul mondial. Coreea de Sud s-a impus la toate disciplinele din cadrul competitiei masculine, invingand atat in jocul de League of Legends LoL), unde a .

Romanii si bulgarii, din nou respinsi de britanici: Trebuie sa-i impiedicam sa vina aici dupa 1 ianuarie

Presa britanica trage din nou un semnal de alarma in privinta romanilor. Dupa ce publicatia Express a lansat o petitie impotriva imigrantilor romani, jurnalistii de la Daily Mail ii indeamna pe britanici.

Monica Anghel, din nou mama la 42 de ani?

Monica Anghel marturiseste ca si-ar dori sa devina din nou mama. Artista are 42 de ani si spune ca si-ar mai dori un copil. Aviv, baieteul ei, are deja trei ani si este posibil ca in curand sa aiba un frate sau o surioara.

Nou termen in dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, din nou in fata magistratilor Instantei ...

Fostul premier a venit, luni dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat intr-un nou termen al recursului dosarului Zambaccian. Citeste si: Adrian Nastase ramane avocat al Baroului Bucuresti. Barourile pot deveni cluburi selecte de puscariasi Sedinta a fost amanata din data de 7 octombrie. magistratii vor trebui sa-i audieze pe fostul premier si pe Dana Nastase. La termenul trecut, dotia lui Adrian Nastase a cerut o amanare pe motiv ca nu se simte bine. In .

Judecatorul bataus a lovit din nou! A agresat angajatul unui magazin din Pitesti

Judecatorul Gabriel Apostol a fost implicat intr-o altercatie la un magazin de bricolaj din Pitesti, de unde intentiona sa inchirieze o remorca. Magistratul s-a enervat ca a trebuit sa astepte si a iesit.

Lichiditatea pietei, salvata din nou de Dow Jones si euro/dolar

Debutul penultimei luni din an nu a adus noutati pe piata derivatelor administrata de Sibex.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )