Libnet.ro
UNICEF

08:15

Monica Anisie, apel la inspectori: Sa monitorizeze lectiile online. Sunt semnale ca nu se desfasoara

Antena3 Antena3,
Monica Anisie, apel la inspectori: Sa monitorizeze lectiile online. Sunt semnale ca nu se desfasoara

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca vor fi inspectii in scoli, pentru a se vedea cum functioneaza invatamantul online. continuă pe Antena3

Monica Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara (VIDEO)

Luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si.

Ministerul Educatiei a anuntat ca luni vor fi publicate modele pentru examenele nationale si a facut un apel privind monitorizarea lectiilor online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca modelele pentru examenele nationale vor fi publicate astazi pe site-ul Ministerului Educatiei. in acelasi timp, aceasta a facut apel la inspectorii scolari generali adjuncti si inspectorii scolari din cadrul inspectoratelor scolare sa intensifice activitatea de monitorizare a lectiilor desfasurate in sistemul onlinea.

Monica Anisie, anuntul despre scoala online de care parintii se temeau. Ce se intampla cu orele, de fapt

Monica Anisie a facut anuntul de care se temeau parinti despre scoala online. Ministrul Educatiei a informat, luni, ca vor fi inspectii in scoli, pentru a se vedea cum functioneaza invatamantul de la distanta. Monica Anisie anunta inspectii in scoli, pentru a se vedea cum decurg orele online Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut anuntul .

MONICA ANISIE: Aproximativ un milion de copii invata online

Aproximativ un milion de copii invata online, a declarat, astazi, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, intr-o conferinta de presa desfasurata de Biblioteca Centrala Universitara.

Anisie: Un milion de copii invata exclusiv online. Fac apel catre inspectori sa intensifice monitorizarea lectiilor desfasurate in sistem online

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca un milion de copii invata exclusiv online si a facut un apel catre inspectorii scolari generali si catre inspectorii scolari sa intensifice activitatea de monitorizare a cursurilor. Ministrul a precizat ca s-au primit sesizari, atat de la parinti, cat si de la elevi ca nu se desfasoara activitati didactice in sistem online.

Monica Anisie a participat la Conferinta informala a ministrilor educatiei din Consiliul Europei

Ministrul educatiei si cercetarii, Monica Cristina Anisie, a participat ieri, 29 octombrie 2020, la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,298 seconds )