Libnet.ro
UNICEF

21:45

MONICA ANISIE: Aproximativ un milion de copii invata online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MONICA ANISIE: Aproximativ un milion de copii invata online

Aproximativ un milion de copii invata online, a declarat, astazi, ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, intr-o conferinta de presa desfasurata de Biblioteca Centrala Universitara. continuă pe Ziarul Bursa

Anisie: Un milion de copii invata exclusiv online. Fac apel catre inspectori sa intensifice monitorizarea lectiilor desfasurate in sistem online

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca un milion de copii invata exclusiv online si a facut un apel catre inspectorii scolari generali si catre inspectorii scolari sa intensifice activitatea de monitorizare a cursurilor. Ministrul a precizat ca s-au primit sesizari, atat de la parinti, cat si de la elevi ca nu se desfasoara activitati didactice in sistem online.

VIDEO Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara Aproximativ un milion de copii invata online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut luni apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si parinti ca orele in sistem online nu se desfasoara. Potrivit acesteia, aproximativ un milion de copii invata online.

Monica Anisie, apel la inspectori: Sa monitorizeze lectiile online. Sunt semnale ca nu se desfasoara

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca vor fi inspectii in scoli, pentru a se vedea cum functioneaza invatamantul online.

Monica Anisie, anuntul despre scoala online de care parintii se temeau. Ce se intampla cu orele, de fapt

Monica Anisie a facut anuntul de care se temeau parinti despre scoala online. Ministrul Educatiei a informat, luni, ca vor fi inspectii in scoli, pentru a se vedea cum functioneaza invatamantul de la distanta. Monica Anisie anunta inspectii in scoli, pentru a se vedea cum decurg orele online Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut anuntul .

Monica Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara (VIDEO)

Luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si.

Un milion de elevi invata online. Cresc sesizarile ca orele nu se tin conform orarului

Peste un milion de elevi din 3. 800 scoli invata in sistem online la o luna si jumatate de la inceper.

Monica Anisie a participat la Conferinta informala a ministrilor educatiei din Consiliul Europei

Ministrul educatiei si cercetarii, Monica Cristina Anisie, a participat ieri, 29 octombrie 2020, la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )