Libnet.ro
UNICEF

11:00

Monica Anisie a participat la Conferinta informala a ministrilor educatiei din Consiliul Europei

România Liberă România Liberă,
Monica Anisie a participat la Conferinta informala a ministrilor educatiei din Consiliul Europei

Ministrul educatiei si cercetarii, Monica Cristina Anisie, a participat ieri, 29 octombrie 2020, la . continuă pe România Liberă

Monica Anisie, apel la mediul privat si ONG-uri pentru o actiune comuna privind digitalizarea educatiei: Ministrul vorbeste despre importanta unei cooperari publice-private pentru viitorul copiilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, face apel la reprezentantii mediului privat si ai organizatiilor neguvernamentale sa se implice intr-o actiune comuna privind digitalizarea educatiei. Monica.

Monica Anisie, anunt neasteptat in plina explozie a cazurilor de COVID-19. Unde se imbolnavesc, de fapt, elevii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, vine cu un anunt deplasat, intr-o perioada in care imbolnavirile cauzate de COVID-19 au crescut alarmant. in ciuda faptului ca peste 3000 de insititutii de invatamant functioneaza dupa scenariul rosu, desfasurand cursuri exclusiv online, ministrul sustine ca scoala este un mediu sigur, unde copii nu se imbolnavesc. De ce scoala nu .

Monica Anisie: Nu scoala este cea care influenteaza cresterea numarului de imbolnaviri, pericolul este dincolo de poarta scolii

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, sustine ca in scoli nu exista pericolul ca elevii sa se infecteze cu noul coronavirus, ea afirmand ca in interiorul unitatilor didactice sunt respectate toate regulile. Anisie considera ca cifrele raportate in ultimele saptamani, care arata cresteri semnificative ale ratelor de infectare si ale numarului diagnosticelor de COVID-19, nu sunt influentate de faptul ca elevii merg la scoala.

Monica Anisie: Am solicitat la CNATDCU sa fie evaluate toate tezele de doctorat realizate la Academia de Politie, pentru a vedea daca sunt sau nu plagiate. Sunt peste 800 de teze (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este cea care a semnat Ordinul prin care Academia de Politie Bucuresti a pierdut dreptul de a mai acorda titlul de doctor. in direct pe B1 TV, miercuri seara, demnitarul liberal.

Monica Anisie: Avem peste 3.300 de scoli in scenariul rosu in spatiul scolii nu exista pericolul infectarii, s-au luat toate masurile. Pericolul este dincolo de poarta scolii (VIDEO)

Un numar de 3. 393 de scoli din Romania sunt in scenariul rosu, in timp ce 4. 500 de unitati de invatamant din tara se regasesc in scenariul galben, iar alte 9. 300 functioneaza in scenariul verde, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )