Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie: Nu se pune problema inghetarii anului scolar Fac apel la calm si responsabilitate

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie: Nu se pune problema inghetarii anului scolar Fac apel la calm si responsabilitate

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a indemnat marti, la TVR 1, la calm si responsabilitate cu privire la informatiile aparute in spatiul public si a declarat ca in acest moment nu se pune problema inghetarii anului scolar. Ea a spus ca Ministerul Educatiei nu ia in calcul o asemenea situatie. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar

Nu se pune problema inghetarii anului scolar, anunta ministrul Educatiei, Monica Anisie, care a declarat ca a primit un feedback pozitiv cu privire la lectiile online si cursurile televizate, in contextul epidemiei de coronavirus.

COVID-19. Ministrul Educatiei: Nu se pune problema inghetarii anului scolar. Nu luam in calcul o asemenea situatie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, marti, ca nu se ia in calcul inghetarea anului scolar. Anisie a reiterat faptul ca scolile vor fi inchise pana dupa Paste din cauza raspandirii.

Ministrul Educatiei, informatii oficiale despre inghetarea anului scolar. Monica Anisie dezminte zvonurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut anuntul pe care multa lume il astepta, chiar in aceasta dimineata. Aceasta a declarat pentru Edupedu. ro ltimele informatii vizavi de speculatiile referitoare la inghetarea anului scolar: Nu se ingheata anul scolar Monica Anisie a adus la cunostinta faptul ca specialistii din Minister dezbat in aceste zile strategia cea mai .

Monica Anisie sustine videoconferinta de presa de la ora 11.00

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, va organiza luni, 16 martie, la ora 11. 00, o videoconferinta de presa. Monica Anisie va sustine o declaratie de presa in care va arata care sunt ultimele masuri legate de scoala.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Scolile raman inchise pana dupa Paste, cat e anuntata starea de urgenta

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat pentru HotNews. ro ca scolile vor ramane inchise si in perioada in care este decretata stare de urgenta de catre presedintele Klaus Iohannis. Deocamdata nu avem niciun termen pentru perioada de inchidere a scolilor, dar in perioada de stare de urgenta scolile or sa fie inchise. in perioada asta este clar ca o sa avem scolile inchise. Pana dupa Paste scolile sunt inchise, a declarat Monica Anisie pentru HotNews. ro. Telescoala pe TVR2: ce ORAR vor avea elevii care vor sa invete de la tv pentru examenele nationale VIDEO .

Monica Anisie: Exista posibilitatea ca scolile sa ramana inchise

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat sambata seara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va fi decretata stare de urgenta, ca exista posibilitatea ca scolile sa ramana inchise si dupa 22 martie. intr-o interventie la Digi24, Monica Anisie a spus ca elevii vor invata online, de pe platforme puse la dispozitie de diverse companii.

Monica Anisie le cere cercetatorilor din domeniul biomedical sa gaseasca solutii pentru diagnosticarea pacientilor infectati cu COVID-19

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat, luni, ca va avea o teleconferinta cu reprezentanti din domeniul cercetarii biomedicale, pentru mobilizarea acestora in eforturile de raspuns la amenintarea COVID-19, in ceea ce priveste diagnosticarea pacientilor, dar si elaborarea unor scheme de tratament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )