Libnet.ro
UNICEF

15:30

Monica Macovei, despre presiunile lui Dan Voiculescu: Voia sa promit ca modific ceva la Legea DNA (VIDEO)

B1 B1,
Monica Macovei, despre presiunile lui Dan Voiculescu: Voia sa promit ca modific ceva la Legea DNA (VIDEO)

Moncia Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege. Da m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA. Adica vine. continuă pe B1

Macovei, despre presiunile lui Voiculescu: Da, m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA

Eurodeputata Monica Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege.

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 13.00

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, explica la Adevarul Live de la ora 13. 00 care sunt motivele pentru care a intrat in cursa prezidentiala. Fostul ministru al Justitiei va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Monica Macovei: Sunt impotriva Rosia Montana Gold Corporation, n-am o problema cu exploatarea/ Sunt pentru unirea cu Republica Moldova/ Nu ne curge gaz rusesc prin vene

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura la presedintie in urma cu cateva zile, afirma nu are o problema cu exploatarea de la Rosia Montana, insa ca este impotriva companiei Rosia Montana Gold Corporation. In ceea ce priveste gazele de sist, Macovei a raspuns, la Adevarul Live, ca mai are nevoie de expertiza intrucat, tehnic, nu a inteles pericolul fracturarii hidraulice, si spune ca oamenii trebuie sa beneficieze de bogatiile subsolului, atat timp ca este in siguranta.

Monica Macovei candideaza independent la Presedintie, dar ramane membru PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Decizia sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni nu a atras insa si demisia sa din Partidul Democrat Liberal PDL), partid care, in urma cu patru luni, i-a oferit Monicai Macovei un loc eligibil pe listele PDL, in contextul alegerilor europarlamentare.

Monica Macovei: Victor Ponta este contracandidatul pe care vreau sa-l bat. Eu unesc dreapta, nu o divizez

Monica Macovei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca adversarul sau principal in competitia pentru prezidentiale este Victor Ponta. Macovei a anuntat ca nu demisioneaza din PDL si a sustinut ca nu divizeaza dreapta, ci, dimpotriva, o uneste. Ma bazez pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat, pe mici donatii de la oamenii care vor sa ajute. voi fi prin tara, voi aduna semnaturi, a spus Macovei.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a lansat marti candidatura la alegerile prezidentiale printr-un anunt video postat pe site-ul sau oficial. In mesaj, Monica Macovei precizeaza ca a decis sa candideze pentru ca stiu ca putem mai mult. Trebuie sa dorim mai mult si sa stim ca putem mai mult ca tara, adaugand ca in acest an, Romania este la rascruce. Ca presedinte, voi asigura pentru Romania o economie libera si sanatoasa, care creeaza locuri de munca si oportunitati pentru tineri si o viata decenta pentru pensionari. O Romanie in care educatia si sanatatea sunt prioritati. O Romanie care este respectata de partenerii din Europa si de peste Atlantic, arata europarlamentarul.

Monica Macovei isi anunta candidatura la prezidentiale?

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, va posta un mesaj video la ora 20. 00, urmand ca maine sa aiba programata o conferinta de presa. Macovei a cerut, in repetate randuri, sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului aliantei formata din PNL si PDL, dar a fost refuzata.

LIVE TEXT Termen-maraton in dosarul Dan Voiculescu - ICA. Sedinta a fost suspendata la ora 22:00, urmand sa se reia marti, la zece dimineata. Tactica inculpatilor - val de incercari de tergiversare, respinse de judecatori

Curtea de Apel Bucuresti a judecat luni un nou termen in dosarul de coruptie in centrul caruia se afla Dan Voiculescu, acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare ICA). Intr-o sedinta maraton, au fost audiati ultimii doi inculpati din dosar. Judecatorii Curtii de Apel sint Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea. Dan Voiculescu a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare. Sedinta a inceput in jurul orei 11. 00, iar Dan Voiculescu a fost la prima parte a sedintei de judecata de la Curtea de Apel, plecand insa in jurul orei 14. ---------------------Ora 22:20 Sedinta s-a incheiatOra 21:13 Avocatul Mateut incearca sa mute dosarul la Inalta Curte, insa anunta ca pastreaza caile de atac pentru ziua de martiOra 22:00 Judecatoarea anunta ca dezbaterile se reiau marti, de la ora 10. 00Ora 21:59 In cazul lui Dan Voiculescu, procurorul a precizat ca potrivit noului Cod Penal pedeapsa este de pana la zece ani de inchisoareOra 21:53 Judecatoarea ii da cuvantul procurorului. Avocatul Mateut sare din banca si cere el cuvantul. Veti avea cuvantul cand vi se va da!. Nu comentam deciziile instantei, i-o reteaza presedinta de sedinta. La Antena 3, Mihai Gadea vorbeste despre o executiee, un simulacru de procesOra 21:52 Se reia sedinta. Judecatoarea Camelia Bogdan respinge o noua cerere de recuzare ca inadmisibila. Ora 21:50 Pe holuri, un avocat se revolta din cauza luminii slabe din sala de judecata. Nu vad sa citesc pe dosare. E inuman, n-am omorat pe nimeni, sa se judece ei si pe mine sa ma lase in pace. E mai multa lumina afara, sub felinarele Bucurestilor. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT toate momentele zilei de la procesul lui Dan Voiculescu.

Antena 3 prezinta un filmulet in care un presupus denuntator din procesul lui Dan Voiculescu-ICA si-ar fi retras plangerea de la DNA

Antena 3 a prezentat joi seara la Sinteza zilei o inregistrare cu camera ascunsa in care un batran, presupus denuntator in procesul lui Dan Voiculescu-ICA, si-ar fi retras plangerea de la DNA. Am anulat tot ce am spus acolo. Am considerat ca domnul Voiculescu a facut o fapta buna, spune pe inregistrare batranul, despre care Antena 3 sustine ca se numeste Vasile Popa si este unul din denuntatorii in dosarul ICA-Dan Voiculescu. Pe inregistare apare un batran la bustul gol care avea ca animal de companie un ratoi :)In realitate, intreg dosarul a pornit de la un referat ca urmare a unei autosesizari a Serviciului de Investigatiii DNA, coroborat si cu informatiile primite de la denuntator.

Monica Macovei va candida la alegerile prezidentiale. Cum comentezi?

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a facut un anunt video pe site-ul sau oficial , in aceasta seara, la ora 20. 00, prin care si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, promitand ca va asigura pentru Romania o economie libera si.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )