Libnet.ro
UNICEF

06:15

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 13.00

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, explica la Adevarul Live de la ora 13. 00 care sunt motivele pentru care a intrat in cursa prezidentiala. Fostul ministru al Justitiei va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Monica Macovei candideaza independent la Presedintie, dar ramane membru PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Decizia sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni nu a atras insa si demisia sa din Partidul Democrat Liberal PDL), partid care, in urma cu patru luni, i-a oferit Monicai Macovei un loc eligibil pe listele PDL, in contextul alegerilor europarlamentare.

Monica Macovei isi anunta candidatura la prezidentiale?

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, va posta un mesaj video la ora 20. 00, urmand ca maine sa aiba programata o conferinta de presa. Macovei a cerut, in repetate randuri, sa fie inclusa in procesul de selectie a candidatului aliantei formata din PNL si PDL, dar a fost refuzata.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna.

VIDEO Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna.

Klaus Iohannis: Vreau sa castig presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Vreau sa castig Presedintia Romaniei, il pot bate pe Victor Ponta

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, la Realitatea TV, ca isi doreste sa castige Presedintia Romaniei, precizand ca poate sa il invinga pe candidatul PSD-ului, Victor Ponta.

Monica Macovei candideaza la prezidentiale ca independent

Europarlamentarul PDL si-a anuntat, aseara, intentia de a candida la Presedintia Romaniei. Intrarea acesteia in cursa, ca independent, ii incurca, in primul rand, pe deja lansatii candidati ai dreptei, dar nici Victor Ponta nu are motive de bucurie. Presedintele Basescu are o reactie dura fata de candidatura acesteia.

Monica Macovei, despre presiunile lui Dan Voiculescu: Voia sa promit ca modific ceva la Legea DNA (VIDEO)

Moncia Macovei a povestit, joi, in emisiunea Adevarul Live, despre presiunile pe care le-a facut Dan Voiculescu asupra ei pentru a schimba o lege. Da m-a inghesuit intr-un colt pentru Legea DNA. Adica vine.

Monica Macovei: Sunt impotriva Rosia Montana Gold Corporation, n-am o problema cu exploatarea/ Sunt pentru unirea cu Republica Moldova/ Nu ne curge gaz rusesc prin vene

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura la presedintie in urma cu cateva zile, afirma nu are o problema cu exploatarea de la Rosia Montana, insa ca este impotriva companiei Rosia Montana Gold Corporation. In ceea ce priveste gazele de sist, Macovei a raspuns, la Adevarul Live, ca mai are nevoie de expertiza intrucat, tehnic, nu a inteles pericolul fracturarii hidraulice, si spune ca oamenii trebuie sa beneficieze de bogatiile subsolului, atat timp ca este in siguranta.

Monica Macovei: Victor Ponta este contracandidatul pe care vreau sa-l bat. Eu unesc dreapta, nu o divizez

Monica Macovei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca adversarul sau principal in competitia pentru prezidentiale este Victor Ponta. Macovei a anuntat ca nu demisioneaza din PDL si a sustinut ca nu divizeaza dreapta, ci, dimpotriva, o uneste. Ma bazez pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat, pe mici donatii de la oamenii care vor sa ajute. voi fi prin tara, voi aduna semnaturi, a spus Macovei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )