Libnet.ro
UNICEF

20:00

Monica Macovei: Sunt impotriva Rosia Montana Gold Corporation, n-am o problema cu exploatarea/ Sunt pentru unirea cu Republica Moldova/ Nu ne curge gaz rusesc prin vene

Hotnews Hotnews,
 Monica Macovei: Sunt impotriva Rosia Montana Gold Corporation, n-am o problema cu exploatarea/ Sunt pentru unirea cu Republica Moldova/ Nu ne curge gaz rusesc prin vene

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura la presedintie in urma cu cateva zile, afirma nu are o problema cu exploatarea de la Rosia Montana, insa ca este impotriva companiei Rosia Montana Gold Corporation. In ceea ce priveste gazele de sist, Macovei a raspuns, la Adevarul Live, ca mai are nevoie de expertiza intrucat, tehnic, nu a inteles pericolul fracturarii hidraulice, si spune ca oamenii trebuie sa beneficieze de bogatiile subsolului, atat timp ca este in siguranta. continuă pe Hotnews

Monica Macovei: Sunt singura care poata sa il bata pe Ponta la prezidentiale. Nu diseminez dreapta, o ajut sa castige (VIDEO)

Monica Macovei, care si-a anuntat marti seara candidatura la alegerile prezidentiale, a declarat, miercuri, ca este singura care il poate invinge pe premierul Victor Ponta in cursa pentru Cotroceni. Candidez.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Europarlamentarul PDL Monica Macovei si-a lansat marti candidatura la alegerile prezidentiale printr-un anunt video postat pe site-ul sau oficial. In mesaj, Monica Macovei precizeaza ca a decis sa candideze pentru ca stiu ca putem mai mult. Trebuie sa dorim mai mult si sa stim ca putem mai mult ca tara, adaugand ca in acest an, Romania este la rascruce. Ca presedinte, voi asigura pentru Romania o economie libera si sanatoasa, care creeaza locuri de munca si oportunitati pentru tineri si o viata decenta pentru pensionari. O Romanie in care educatia si sanatatea sunt prioritati. O Romanie care este respectata de partenerii din Europa si de peste Atlantic, arata europarlamentarul.

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 13.00

Europarlamentarul Monica Macovei, care si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, explica la Adevarul Live de la ora 13. 00 care sunt motivele pentru care a intrat in cursa prezidentiala. Fostul ministru al Justitiei va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Monica Macovei: Victor Ponta este contracandidatul pe care vreau sa-l bat. Eu unesc dreapta, nu o divizez

Monica Macovei a declarat miercuri intr-o conferinta de presa ca adversarul sau principal in competitia pentru prezidentiale este Victor Ponta. Macovei a anuntat ca nu demisioneaza din PDL si a sustinut ca nu divizeaza dreapta, ci, dimpotriva, o uneste. Ma bazez pe sprijinul oamenilor, pe voluntariat, pe mici donatii de la oamenii care vor sa ajute. voi fi prin tara, voi aduna semnaturi, a spus Macovei.

Monica Macovei candideaza independent la Presedintie, dar ramane membru PDL

Europarlamentarul PDL Monica Macovei va candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna acestui an. Decizia sa se inscrie in cursa pentru Cotroceni nu a atras insa si demisia sa din Partidul Democrat Liberal PDL), partid care, in urma cu patru luni, i-a oferit Monicai Macovei un loc eligibil pe listele PDL, in contextul alegerilor europarlamentare.

Monica Macovei va candida la alegerile prezidentiale. Cum comentezi?

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a facut un anunt video pe site-ul sau oficial , in aceasta seara, la ora 20. 00, prin care si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale, promitand ca va asigura pentru Romania o economie libera si.

Klaus Iohannis: Rosia Montana este un proiect care a fost gresit abordat, o privatizare ratata/ Despre gazele de sist: Trebuie sa exploram sa vedem ce avem si sa exploatam cand stim ca nu este niciun risc

Proiectul Rosia Montana a fost gresit abordat si reprezinta o privatizare ratata, considera liderul PNL, Klaus Iohannis, afirmand ca nu iti poti bate joc de o resursa a tarii si sa vii cu un mecanism care aduce mari probleme de mediu. Referitor la gazele de sist, liderul liberal a declarat, la Adevarul Live, ca explorarea este necesara, insa exploatarea trebuie facuta cand stim ca nu este niciun risc pentru oameni si mediu.

Monica Macovei a anuntat ca va candida la Presedintie

Europarlamentarul Monica Macovei a anuntat, pe blogul personal, ca va face, marti seara, un anunt important, pe site-ul nou creat macoveipresedinte. ro.

Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna.

VIDEO Monica Macovei si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale: Mi-ati cerut sa candidez. Am acceptat

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a postat un mesaj video in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )