Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Monica Niculescu a batut-o pe Simona Halep si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Miami

B1 B1,
Monica Niculescu a batut-o pe Simona Halep si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu de la Miami

Monica Niculescu si Abigail Spears s-au calificat in sferturile probei de dublu ale turneului de la Miami, dupa ce au trecut de cuplul Simona Halep - Julia Goerges, scor 1-6, 7-5, 10-8, informeaza. continuă pe B1

WTA Miami: Duel intre Monica Niculescu si Simona Halep in optimi la dublu; Begu si Buzarnescu, eliminate in primul tur

Perechea Monica Niculescu/Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, faza in care va intalni echipa Simona Halep/Julia Goerges Romania/Germania).

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu dupa o revenire spectaculoasa in fata Simonei Halep

Echipa formata din Monica Niculescu si Abigail Spears Romania/SUA) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Miami, dupa ce a trecut de cuplul inedit format din Simona Halep si Julia Goerges Romania/Germania), scor 1-6, 7-5, 10-8.

Simona Halep, invinsa de Monica Niculescu la proba de dublu de la Miami Open

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si americanca Abigail Spears s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Miami Florida/SUA),.

Meci de infarct intre Niculescu si Halep. Monica castiga dramatic si merge in sferturile probei de dublu la Miami

Meciul de dublu din optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami care le-a opus pe cele doua romance a fost unul cu multe rasturnari de situatie.

FedCup: Echipa cu care Florin Segarceanu va aborda semifinala cu Franta - Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru, convocate

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019, informeaza FRT. ro.

Americanii au anuntat ora meciului dintre Simona Halep si Venus Williams. Cand are loc duelul pentru sferturile de finala ale turneului de la Miami

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, unde o va intalni pe venus Williams, veterana circuitului feminin.

Monica Niculescu, despre victoria din Fed Cup impotriva Cehiei: Vreau sa retraiesc acel moment

Monica Niculescu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa ce a trecut de Garbine Muguruza, insa gandurile sale raman la partida impotriva Cehiei, din Fed Cup, romanca declarand ca vrea sa retraiasca momentele acelei victorii.

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, in sferturi (6-3, 6-3 cu Venus Williams)

Simona Halep si-a respectat statutul de mare favorita si a castigat meciul cu Venus Williams 6-3, 6-3), rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Disputa de pe Hard Rock Stadium a durat o ora si 13 minute.

Simona Halep e in sferturi la Miami. Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami Open cu o victorie categorica in fata americancei Venus Williams, scor 6-3, 6-3. Fostul lider mondial a terminat meciul intr-o ora si 13 minute si continua cursa spre locul 1 in clasamentul WTA. Este impresionant. Sunt fericita ca pot reusi aceste lucruri. Munca pe care am depus-o [] .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )