Libnet.ro
UNICEF

08:45

Monica Niculescu, nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie (VIDEO)

B1 B1,
 Monica Niculescu, nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie (VIDEO)

Jucatoarea romanca de tenis Monica Niculescu a fost nominalizata de catre Women's Tennis Association pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie, potrivit portalului oficial. continuă pe B1

VIDEO. Monica Niculescu, nominalizata la lovitura lunii aprilie, de catre oficialii WTA

Monica Niculescu se afla printre nominalizatele WTA la premiul acordat celei mai frumoase lovituri din circuit in luna aprilie. Un backhand in lung de linie, realizat in meciul cu cehoaica Petra Kvitova, in optimile turneului de la Stuttgart, le-a atras atentia celor de la WTA. Jucatoarea noastra a pierdut din pacate partida in trei seturi dupa ce a irosit trei mingi de meci.

Stefan Banica Jr, despre cea mai frumoasa surpriza facuta vreodata de tatal sau

Intr-un interviu acordat ziarului Metropolis, Stefan Banica Jr. invoca o serie de amintiri din copilarie care i-au marcat definitiv viata. Poate nu e intamplator, dar amintirile se.

Surprizele continua la Madrid Open. Patricia Tig si Sorana Cirstea au castigat, in timp ce Angelique Kerber si Monica Niculescu au parasit turneul

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 31 WTA, a fost eliminata, duminica, de sportiva americana Louisa Chirico, 133 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Madrid.

Salvator si in timpul liber. A deblocat victimele aflate intr-o masina rasturnata pe E 574, acordandu-le primul ajutor: A fost cea mai grea interventie

Un pompier din cadrul Statiei Scornicesti, judetul Olt, aflat in timpul liber, a ajutat trei victime aflate intr-o masina rasturnata pe E 574, acordandu-le primul ajutor pana la sosirea echipajelor. A fost cea mai grea interventie, a marturisit salvatorul.

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna mai, anul 2016

Iata ce va rezerva astrele pentru luna mai 2016, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Segmentul financiar este rascolit, astfel ca sunt posibile atat cheltuieli majore, cat si obtinerea unor bani sau bunuri dorite.

Begu, cea mai rasunatoare victorie din 2016: romanca a batut o jucatore de Top 5. Cu cine se va duela in optimi

Dupa Patricia Tig 134 WTA), bucuresteanca de 25 de ani a furnizat si ea o mare surpriza, la Madrid, la capatul unui meci fantastic.

Care e cea mai buna strategie pentru darea in plata?

Apar scenarii tot mai sumbre cu bancherii ce s-ar pregati sa vanda alte portofolii de credite ipotecare cu discounturi mari, doar pentru a nu risca sa se trezeasca cu munti de case inapoiate de clientii supraindatorati si noi provizioane la usa.

Doi concurenti de la Mireasa pentru fiul meu au incalcat cea mai stricta regula. Sunt acuzati ca s-au iubit cu patos in bucatarie

Mireasa pentru fiul meu 2016. De cateva saptamani, despre Lavinia si Eduard de la Mireasa pentru fiul meuse spune ca au incalcat celebra regula 25, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )