Libnet.ro
UNICEF

22:15

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu de la Cincinnati

Adevărul Adevărul,
Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati. continuă pe Adevărul

WTA Cincinnati: Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu a competitiei americane

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh a fost invinsa de favoritele numarul doi, Yung-Jan Chan Taiwan)/Martina Hingis Elvetia), cu 4-6, 6-4, 10-7, sambata, in finala probei de dublu a turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari.

Monica Niculescu si partenera sa au pierdut finala la dublu de la Cincinnati

Monica Niculescu si partenera sa Su-wei Hsieh au pierdut finala la dublu de la Cincinnati. Cele doua au fost invinse de Yung-Jan Chan Taiwan)/Martina Hingis Elvetia), cu 4-6, 6-4, 10-7. Turneul de la.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala turneului de tenis de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut duminica finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Cincinnati .

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh, in finala probei de dublu la Cincinnati (WTA)

Monica Niculescu si coechipiera sa, taiwaneza Su-Wei Hsieh, s-au calificat in finala probei de dublu de la Cincinneti, dupa ce le-au invins pe Sania Mirza India)/Shuai Peng China). Niculescu si Hsieh.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh, in finala probei de dublu la Cincinnati

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu la turneul WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa 6-4, 7-6 6) cu numarul patru, Sania Mirza India)/Shuai Peng China).

Monica Niculescu, in finala probei de dublu de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, in 67 de minute.

Monica Niculescu, in finala probei de dublu la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania.

Avem deja o finalista la Cincinnati! Monica Niculescu va juca in ultimul act la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, in 67 de minute .

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

HALEP - MUGURUZA LIVE FINALA tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO

HALEP - MUGURUZA LIVE FINALA tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO. Romanca Simona Halep, favorita numarul 2, o va infrunta pe spaniola Garbine Muguruza in FINALA turneului WTA de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2512 seconds )