Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Antena3 Antena3,
Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de. continuă pe Antena3

Simona Halep, in finala la Cincinnati. La un pas de numarul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 154 dolari, dupa ce a dispus.

A fost un foc de paie? Ce s-a intamplat cu Jelena Ostapenko dupa ce a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros

La inceputul iunii iunie, cand Jelena Ostapenko a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de la Roland Garros, multi au fost convinsi ca in lumea tenisului a aparut o noua stea.

Halep, in finala la Cincinnati. George Cosac: Cred ca a ajuns la maturitatea si la convingerea ca poate obtine performante deosebite

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio). Daca va castiga finala, romanca va fi numarul.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa ce a invins-o pe britanica Johanna Konta, cu 6-4, 7-6 1), relateaza Agerpres.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala turneului de tenis de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut duminica finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Cincinnati .

Victorie uriasa pentru Simona Halep in sferturi la Cincinnati. A pus-o la respect pe Johanna Konta

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati pentru al treilea an la rand dupa o victorie in doua seturi la Johanna Konta, prima obtinuta in fata britanicei in circuitul WTA. Meciul a fost live text aici.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati si a ratat sansa de a deveni lider mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

VIDEO Ce a avut de spus Simona Halep dupa umilinta din finala

Simona Halep a pierdut cu 6-1, 6-0 meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati si se mentine momentan pe locul doi WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )