Libnet.ro
UNICEF

14:45

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala turneului de tenis de la Cincinnati

România Liberă România Liberă,
Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala turneului de tenis de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut duminica finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Cincinnati . continuă pe România Liberă

WTA Cincinnati: Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu a competitiei americane

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh a fost invinsa de favoritele numarul doi, Yung-Jan Chan Taiwan)/Martina Hingis Elvetia), cu 4-6, 6-4, 10-7, sambata, in finala probei de dublu a turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh au pierdut finala de dublu de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati.

Monica Niculescu, in finala probei de dublu de la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, in 67 de minute.

Monica Niculescu, in finala probei de dublu la Cincinnati

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania.

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh, in finala probei de dublu la Cincinnati

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si taiwaneza Su-Wei Hsieh s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu la turneul WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale in valoare de 2. 154 dolari, dupa 6-4, 7-6 6) cu numarul patru, Sania Mirza India)/Shuai Peng China).

Monica Niculescu si partenera sa au pierdut finala la dublu de la Cincinnati

Monica Niculescu si partenera sa Su-wei Hsieh au pierdut finala la dublu de la Cincinnati. Cele doua au fost invinse de Yung-Jan Chan Taiwan)/Martina Hingis Elvetia), cu 4-6, 6-4, 10-7. Turneul de la.

Avem deja o finalista la Cincinnati! Monica Niculescu va juca in ultimul act la dublu

Perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh Romania/Taiwan) s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, trecand in semifinale de cuplul Sania Mirza/Shuai Peng India/China), cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 7-5, in 67 de minute .

Monica Niculescu si Su-Wei Hsieh, in finala probei de dublu la Cincinnati (WTA)

Monica Niculescu si coechipiera sa, taiwaneza Su-Wei Hsieh, s-au calificat in finala probei de dublu de la Cincinneti, dupa ce le-au invins pe Sania Mirza India)/Shuai Peng China). Niculescu si Hsieh.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati si a ratat sansa de a deveni lider mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )