Libnet.ro
UNICEF

01:05

Morgan Freeman, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala: A fost socant. Nimeni nu se astepta la asa ceva din partea unui om atat de respectat

Adevărul Adevărul,
Morgan Freeman, acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala: A fost socant. Nimeni nu se astepta la asa ceva din partea unui om atat de respectat

Actorul american Morgan Freeman 80 de ani) a fost acuzat de hartuire sexuala si comportament indecent de opt femei, potrivit unei investigatii CNN. continuă pe Adevărul

Morgan Freeman, acuzat de hartuire si comportament neadecvat de mai multe femei

Morgan Freeman este unul dintre cei mai buni si apreciati actori americani, insa cu toate acestea, nu este nici el lipsit de scandaluri. Opt femei l-au acuzat pe actor de hartuire sexuala si comportament.

Morgan Freeman, ACUZAT de comportament neadecvat si hartuire

Actorul american Morgan Freeman este a fost acuzat de opt femei de hartuire sexuala si comportament neadecvat. O asistenta sustine ca Freeman a hartuit-o timp de mai multe luni in 2015 la filmarile.

Morgan Freeman, acuzat de hartuire sexuala

Actorul american Morgan Freeman, in varsta de 80 de ani, a fost acuzat de opt femei de hartuire sexu.

Reactia lui Morgan Freeman dupa ce opt femei l-au acuzat de hartuire sexuala

Morgan Freeman a publicat o declaratie de presa joi in care a prezentat scuze publice, dupa ce a fost acuzat de opt femei de hartuire sexuala. Actorul american a devenit cel mai recent star din industria.

A aflat ca iubitul sau s-a culcat cu mai multe femei. S-a gandit sa se razbune, iar la scurt timp a facut ceva care i-a schimbat viata: A fost cea mai proasta decizie a vietii mele

Cand iubitul ei i-a spus ca s-a cu alte femei, o tanara a fost atat de furioasa incat s-a culcat cu tatal lui pentru a se razbuna. A fost cea mai proasta decizie a vietii mele, iar acum el ameninta.

SCANDAL in televiziune! Un CELEBRU BUCATAR risca sa ajunga dupa GRATII: Este acuzat de HARTUIRE SEXUALA

Mario Batali, un celebru bucatar, cunoscut publicului larg pentru aparitiile sale in cadrul emisiunilor culinare este acuzat de hartuire sexuala, de catre mai multe foste angajate ale restaurantului newyorkez The.

Panica in Gorj. Strazile si mai multe gospodarii au fost inundate

Pompierii din Gorj intervin, joi, in comuna Scoarta, dupa ce, in urma unor ploi torentiale, strazile si mai multe gospodarii au fost inundate. Strazi pline de apa sunt si in Targu-Jiu si.

Efectele globale ale GDPR: Mai multe companii blocheaza accesul utilizatorilor europeni, pentru ca nu se pot conforma noilor reguli

Mai multe companii au ales optiunea nucleara si au decis sa blocheze accesul pentru toti utilizatorii europeni, cu mai putin de o zi inainte de intrarea in vigoare a noilor reglementari privind protectia datelor private General Data Protection Regulation, GDPR), scrie The Guardian.

Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane din A1, pentru lucrari la carosabil si masuratori

Centrul Infotrafic anunta, miercuri, ca pe mai multe sectoare ale A1 se efectueaza lucrari si sunt instituite restrictii de trafic. Pana la ora 18. 00, lucrarile au loc pe tronsonul Sibiu - Deva, iar pana la ora 20. 00 se lucreaza pe sectorul Arad - Timisoara.

Jandarmi, retinuti dupa ce au jefuit mai multe prostituate

Doi jandarmi, impreuna cu doi complici, au ajuns dupa gratii, dupa ce au jefuit mai multe prostituate, racolate in urma unor anunturi pe internet.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )