Libnet.ro
UNICEF

18:15

Morgan Freeman, film inspirat din viata unui roman: Puterea dragostei (VIDEO)

B1 B1,
Morgan Freeman, film inspirat din viata unui roman: Puterea dragostei (VIDEO)

Viata bate filmul! Celebrul actor si producator, Morgan Freeman, s-a lasat inspirat de viata unui roman pentru a da nastere unui episod din noul sau proiect intitulat Puterea. continuă pe B1

DOLIU in muzica romaneasca! O mare ARTISTA a incetat din viata.... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea artistica! O cunoscuta cantareata de muzica usoara a murit. Lucretia 'Lucky' Marinescu, 83 de ani, s-a stins din viata, miercuri, dupa o perioada de.

Ultimele clipe din viata unei fetite de opt ani, surprinse pe o camera de supraveghere. Copila apare alaturi de violatorul si criminalul sau. Politia este in alerta (FOTO)

Imaginile unei camere de supraveghere au surprins ultimele clipe din viata unei fetite de opt ani. Micuta apare alaturi de un barbat, care se presupune ca este violatorul si criminalul sau. Mai tarziu,.

Tragedie in sport: A incetat din viata la doar 29 de ani in urma unei boli teribile (FOTO)

Lumea fotbalului este lovita de o noua tragedie! Jucatorul din Honduras, Juan Carlos Garcia, a incetat din viata la varsta de 29 de ani. Acesta suferea incepand din 2015 de leucemie si.

Trafic ingreunat pe DN7 din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini; doua persoane, ranite

Circulatia rutiera este ingreunata, miercuri dimineata, pe DN7 Bucuresti - Targoviste, in judetul Ilfov, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit news. ro.

in Laponia a fost deschis un hotel din gheata inspirat din Game of Thrones (FOTO)

In Laponia, Finlanda, a fost deschis un hotel din gheata inspirat din Game of Thrones si va primi vizitatori pana in aprilie 2018, acesta fiind construit in colaborare cu.

Un hotel din gheata inspirat din serialul Game of Thrones, deschis in Laponia

Un hotel din gheata inspirat din serialul de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, construit in colaborare cu HBO si decorat intre altele cu dragoni, lupi stravechi si Umblatori Albi, a fost deschis in Laponia, Finlanda, si va primi vizitatori pana in aprilie 2018, scrie News. ro.

Doliu in lumea muzicii! Un indragit cantaret s-a stins din viata

Muzicianul Ray Thomas, unul dintre membrii fondatori ai formatiei britanice The Moody Blues, a decedat la varsta de 76 de ani, conform unui anunt dat publicitatii duminica de casa sa discuri, citat de.

Noi amanunte din viata pedofilului din lift! Concubina individului care a ingrozit o intreaga Romanie lucreaza la spital!

Noi informatii socante despre agentul de politie pedofil. Imediat dupa agresiuni, barbatul a plecat din Bucuresti si s-a intors abia in aceasta dimineata. Unii colegi spun ca barbatul.

Dovada de inteligenta din partea unui catel! Cum a reusit patrupedul sa intre in casa

Nemaiputand sa indure frigul de afara, un catel s-a dovedit a fi extrem inteligent judecand dupa eforturile pe care le-a facut pentru a ajunge din nou la caldura. Patrupedul a inc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )