Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mos Craciun cauta voluntari pentru parada din 15 decembrie

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun cauta voluntari pentru parada din 15 decembrie

Teatrul Tony Bulandra va organiza, si in acest, an, parada lui Mos Craciun, din luna decembrie. Pentru asta va organiza o actiune de recrutare de voluntari ca vor deveni spiridusii mosului. continuă pe Adevărul

Logica de Ministru: Multinationalele sunt de vina pentru somajul din N-E si sud

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, are o logica cel putin ciudata. Aceasta spune ca multinationalele sunt vinovate de ratele ridicate ale somajului din nord-estul si sudul Romaniei, intrucat acestea si-au facut fabrici in zona de vest a tarii,.

Cristiana joaca rolul lui Mos Craciun in fiecare zi a anului

Sunt nopti in care se framanta, nu doarme, cauta resurse, algoritmiPovestea femeii care si-a dorit sa ajute cat mai multi oameni sa isi prinda singuri visurile nu este deloc usoara, scrie Revista CARIERE.

Mos Craciun, la poarta saraciei. Cine sunt copiii pe care un preot vrea sa-i ajute de sarbatori: Asa grele sunt povestile lor

Preotul Dan Damaschin si-a propus sa ajute de Craciun 1. 000 de copii nevoiasi din satele judetului Iasi. Printre acestia se regasesc fete si baieti care nu stiu ce este curentul electric pentru ca au traiat toata viata la lumina lumanarii.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Jaewoo Lee a fost numit al misiunii FMI pentru Romania si Bulgaria. Noul demnitar este originar din Coreea de Sud. Lee isi va incepe mandatul din 7 decembrie, dupa cum informeaza Digi24. Jaewoo.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din Romania

Fondul Monetar International FMI) a anuntat marti ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

Amenzi pentru romanii din diaspora: Ce trebuie sa faca in cel mai scurt timp

Ziua Romaniei nu vine cu vesti bune pentru toti romanii. Potrivit legislatiei in vigoare, pentru persoanele care au parasit tara dupa 30 ianuarie 2012, 1 decembrie vine cu un val de amenzi,.

FMI a numit un nou sef pentru misiunea din tara noastra

Fondul Monetar International FMI) a anuntat astazi ca l-a numit pe sud-coreeanul Jaewoo Lee in functia de sef al misiunii pentru Romania si Bulgaria, in locul pakistanezului Reza Baqir.

Joc pentru companiile din Romania

Intr-o perioada in care companiile sunt preocupate sa se diferentieze tot mai mult prin inovatie si reputatie, LEGO SERIOUS PLAY, sparge paradigmele. Din ce in ce mai multe companii recurg la LEGO SERIOUS.

Subiectele zilei:Comisarul european Johannes Hahn: Poarta Uniunii Europene ramane deschisa;Ziua Romaniei vine cu amenzi pentru romanii din Diaspora;PSD viseaza la voturile diasporei

Am vizitat standurile pe care mereu le ignori la Gaudeamus. E perioada aia din an cand e frumos sa te prezinti la targul de carte. Aglomeratie, coate si. Dupa demonstratiile de azi: nimic nu e pierdut, totul se joaca!Daca ai sansa sa ajungi la 4 ani pe stadion, inveti cateva lucruri. Intai, ca daca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2885 seconds )