Libnet.ro
UNICEF

15:30

Moscova acuza: Cetatenii straini din Guvernul ucrainean este dovada intereselor externe

România Liberă România Liberă,
Moscova acuza: Cetatenii straini din Guvernul ucrainean este dovada intereselor externe

Moscova considera ca numirea unor etateni straini din Guvernul ucrainean este dovada intereselor externe, conform declaratiilor presedintelui Comitetului pentru probleme CSI si relatii cu diaspora din cadrul Dumei de Stat din Rusia, Leonid Slutki. continuă pe România Liberă

Rusia: Numirea unor straini in guvernul ucrainean este dovada clara a INFLUENTEI EXTERNE

Numirea unor cetateni straini in fruntea unor ministere din Ucraina este o dovada clara a ingerintelor externe, a declarat marti presedintele Comitetului pentru probleme CSI si relatii cu diaspora din.

Moscova: Numirea unor cetateni straini in Guvernul ucrainean este o dovada a ingerintelor externe

Numirea unor cetateni straini in fruntea unor ministere din Ucraina este o dovada clara a ingerintelor externe, a declarat marti presedintele Comitetului pentru probleme CSI si relatii cu diaspora din cadrul Dumei de Stat din Rusia, Leonid Slutki, citat de Itar Tass, anunta Mediafax.

Numirea unor straini in guvernul ucrainean, dovada a ingerintelor externe

Numirea unor cetateni straini la sefia unor ministere din Ucraina este o dovada clara a ingerintelor externe, a afirmat ieri presedintele Comitetului pentru probleme CSI si relatii cu diaspora din Duma de Stat a Rusiei, Leonid Slutki, preluat de Itar Tass.

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele proeuropene

Partidele proeuropene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei, relateaza Ziarul de Garda, in editia electronica.

Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Printre studentii moldoveni care au votat pana acum s-a aflat si Andrei Jurcaneanu, presedintele Clubului Studentilor Basarabeni si Bucovineni Stefan cel Mare si Sfant din cadrul Ligii Studentilor de la Universitatea Dunarea de Jos. Am votat cu gandul sa avem o tara competitiva care sa urmeze mai departea calea europeana, in contextul in care exista deja un acord de asociere cu Uniunea Europeana. Sper sa facem cat mai curand parte din marea familie europeana, a afirmat Adrian Jurcaneanu.

Politic Show:Se impart fotolii la Palatul Victoria. Cine va face parte din Guvernul Ponta 4; Vasile Blaga: Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate. Vom depune motiune de cenzura in februarie; UNPR vrea taxarea marilor averi

Basescu: Macoveismul este forma prosteasca a basismului. Macovei: Macoveismul e basismul fara Udrea. Europarlamentarul Monica Macovei. Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut.

Tariceanu: Nu am facut negocieri privind posturile din Guvern. Prioritatea este bugetul

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca in cursul discutiilor avute cu premierul Victor Ponta nu au existat negocieri cu privire la posturile din guvern, ci a fost.

Tariceanu: Nu am facut negocieri privind posturile din Guvern. Prioritatea este bugetul (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal Reformator, Calin Popescu Tariceanu a declarat marti ca in cursul discutiilor avute cu premierul Victor Ponta nu au existat negocieri cu privire la posturile din guvern, ci a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )