Libnet.ro
UNICEF

22:45

Motiune de cenzura |Dancila, de la tribuna Parlamentului: Presedintele si-a uitat rolul in stat, Tariceanu si-a sacrificat partidul, Ponta e expertul jocurilor de culise cu finalitate zero (VIDEO)

B1 B1,
Motiune de cenzura |Dancila, de la tribuna Parlamentului: Presedintele si-a uitat rolul in stat, Tariceanu si-a sacrificat partidul, Ponta e expertul jocurilor de culise cu finalitate zero (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca demersul Opozitiei de a da jos Guvernul pe care il conduce este sortit esecului si asta pentru ca nu vine cu niciun program in loc. continuă pe B1

Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea la tribuna Parlamentului. Colegii ei au inceput sa rada

Gestul facut de Viorica Dancila a fost unul neasteptat si s-a petrecut in timp ce Victor Ponta sustinea un discurs, in tribuna Parlamentului. Colegii care asistau in acele momente au inceput chiar sa rada, cand si-au dat seama ce face premierul Romaniei. Gestul facut de Viorica Dancila, in timp ce Victor Ponta vorbea Viorica Dancila .

Motiune de cenzura |Dancila: Sunteti singura Opozitie din istorie care a reusit sa-si depuna motiunea si apoi sa fuga de popor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, de la tribuna Parlamentului, ca textul motiunii de cenzura e un amestec incoerent de falsuri, aprecieri subiective si demagogice, care arata perfect caracterul de.

Cu trei zile inaintea motiunii de cenzura, Dancila anunta PNDL 3. Ma astept ca o parte dintre cei care au semnat sa se razgandeasca in momentul votului

Viorica Dancila se asteapta ca o parte dintre semnatarii motiunii de cenzura sa se razgandeasca si sa nu voteze impotriva Guvernului pe motiv ca nimeni nu a ajuns in Parlament pe persoana fizica si vor trebui sa le explice primarilor de ce nu-si vor mai primii banii. in context, sefa Guvernului a anuntat lansarea PNDL 3 pentru aductiunea de gaze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )