Libnet.ro
UNICEF

18:31

Daniel Day-Lewis dezvaluie motivele pentru care a renuntat la actorie: Ma simteam coplesit de tristete

Adevărul Adevărul,
Daniel Day-Lewis dezvaluie motivele pentru care a renuntat la actorie: Ma simteam coplesit de tristete

Actorul britanic Daniel Day-Lewis, premiat de trei ori cu Oscar, a vorbit despre motivul pentru care s-a retras din actorie, precizand ca a luat decizia dupa filmarile pentru Phantom Thread in urma carora a inceput sa sufere de depresie. continuă pe Adevărul

Motivele pentru care logodna Printului Harry cu actrita Meghan Markle va intra in istorie

Inca din momentul in care Printul Harry si actrita Meghan Markle si-au anuntat logodna, vestea s-a aflat pe prima pagina a ziarelor, iar asta pentru ca povestea celor doi va intra in.

Politic show: Adrian Nastase, dupa ce l-a imbrancit pe un protestatar la Gaudeamus: Mi-a fost teama ca o sa-si faca treaba in stand, in conditiile in care avea hartia igienica la el;Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in d

Vicepresedintele CE, Frans Timmermans: In Polonia si Romania statul de drept este supus la presiuni. Vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a pronuntat recent despre. Lider al Partidului Popular European, Michael Schneider, despre acuzatiile de coruptie care il vizeaza pe Dragnea. Lider al Partidului Popular European PPE), Michael Schneider a participat la.

De ce a fost ucis cu bestialitate unul dintre cei mai importanti academicieni romani. Motivele pentru care Iorga a fost batjocorit de legionari

Nicolae Iorga a fost ucis in noaptea de 27 spre 28 noiembrie 1940, acum 77 de ani, de catre un grup de legionari, in padurea de la Stejnic. Motivul oficial al asasinatului era razbunarea Miscarii Legionare pe cel pe care-l considerau autorul moral al mortii capitanului Corneliu Zelea Codreanu.

Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in dosarul Tel Drum

Nicio institutie public nu s-a constituit parte civila pentru recuperarea prejudiciului i dosarul Tel Drum. Aceasta este principala aparare a avocatilor lui Liviu Dragnea care contest sechestrul asigurator pe intreaga avere.

Motivul incredibil pentru care cladirile din Hong Kong au gauri imense prin ele

Cele mai multe cladiri din Hong Kong prezinta gauri imense, care ar putea permite si unui avion de mici dimensiuni sa treaca prin ele. insa adevarata explicatie are legatura cu principiile feng.

Madalina Ghenea a dezvaluit motivul pentru care si-a ascuns sarcina: A fost groaznic, dar m-am gandit ca...

Madalina Ghenea a devenit mama pentru prima oara si a ales sa nu faca publice decat franturi de imagini in care aparea micuta. Frumoasa vedeta a ascuns faptul ca a ramas.

Motivul pentru care Cristina Stamate nu s-a mai casatorit: Luxul singuratatii se plateste greu

Cristina Stamate a murit. Actrita s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, luni, la Spitalul Floreasca. Cristina Stamate a muritAceasta dezvaluia intr-un interviu pentru Formula As.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )