Libnet.ro
UNICEF

18:00

Motivele pentru care poti parasi localitatea pe durata starii de alerta. Descarca declaratia pe proprie raspundere

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care poti parasi localitatea pe durata starii de alerta. Descarca declaratia pe proprie raspundere

Autoritatile au decretat stare de alerta pe teritoriul Romaniei pentru urmatoarele 30 de zile, incepand din 15 mai. in aceasta perioada, deplasarea in afara localitatii este interzisa, cu exceptia a 11 cazuri, cand trebuie completata o noua declaratie pe proprie raspundere. continuă pe Adevărul

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

Care sunt motivele pentru care se poate parasi localitatea de domiciliu dupa 15 mai

Raed Arafat a explicat la Antena 3 care sunt motivele pentru care putem iesi din localitatea de domiciliu pentru a calatori in alta localitate.

De unde descarci declaratia pe propria raspundere si care-s motivele pentru care poti pleca din localitate

Din 15 mai, Romania intra in starea de alerta si, printre altele, inca e nevoie de o declaratie pe proprie raspundere la anumite deplasari. Documentul oficial a fost prezentat de Guvern.

Declaratia pe propria raspundere in afara localitatii, model: motivele pentru care poti sa iesi din oras

In aceasta dimineata, Romania a intrat in stare de alerta. Desi o parte dintre restrictiile de deplasare au fost ridicate, acum avem o noua declaratie pe propria raspundere. La cateva.

Motivele pentru care Adele a ales sa slabeasa. Cantareata a fost acuzata de superficialitate (FOTO)

Celebra cantareata Adele i-a uimit pe fanii sai in momentul in care a publicat pe Instagram o fotografie in care este vizibil cu ochiul liber cat de mult a reusit sa slabeasca. Multi au laudat-o.

Mihai Albu a rabufnit dupa ce Iulia l-a tinut departe de fetita lor in ultimele doua luni. Motivele pentru care nu i se permite sa tina legatura cu copilul

Creatorul de moda Mihai Albua trecut prin momente delicate pentru ca fosta sotie, indragita Iulia Albu, l-a tinut departe de fetita lor, Mikaela, timp de doua luni, adica de cand au fost impuse.

Doi ani fara Cristian Topescu. Vocea sa i-a insotit insa pe romani pe durata starii de urgenta

Reputatul jurnalist si comentator sportiv s-a stins, in urma cu exact doi ani, intr-o zi de marti, 15 mai, la 81 ani, la Spitalul Elias, dupa ce medicii s-au luptat timp de o saptamana pentru a-l salva. Cauza mortii: degradarea starii generale, Cristian Topescu suferind de mai multe afectiuni, printre care si diabet.

Stare de alerta: Sunt interzise demonstratiile si concertele. Care sunt exceptiile

Concertele, demonstratiile si mitingurile sunt interzise in continuare pe durata starii de alerta. Este anuntul facut de autoritati, joi seara.

Masca si distanta de 1,5 m - obligatorii dupa 15 mai. Ce e necesar pentru a parasi localitatea

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, dupa 15 mai, declaratiile pe proprie raspundere nu vor mai fi obligatorii pentru deplasarea in localitate si in zonele metropolitane, dar ele vor ramane in vigoare pentru a ne deplasa in afara localitatii.

Adevaratul motiv pentru care CCR a declarat neconstitutionale amenzile din perioada starii de urgenta

CCR arata, in motivarea deciziei prin care amenzile din perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, ca legea nu intruneste exigentele de claritate, precizie si previzibilitate, iar stabilirea contraventiilor este lasata, in mod arbitrar, la aprecierea agentului constatator.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )