Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul emotionant pentru care Printesa Diana purta doua ceasuri

Antena3 Antena3,
Motivul emotionant pentru care Printesa Diana purta doua ceasuri

Printesa Diana obisnuia adesea sa isi exprime sentimentele fata de cei dragi cu ajutorul accesoriilor pe care le purta. De exemplu, in iulie 1981, domnisoara Spencer a fost surprinsa la un meci de polo al. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Printesa Diana a fost inmormantata intr-un sicriu de plumb de 250 de kilograme

In urma cu 20 de ani, Printesa Diana a murit strivita intr-o limuzina, in tunelul Pont DAlma de la Paris, Franta, dupa ce soferul ei a pierdut controlul masinii in timp ce erau urmariti de.

DE RASUL LUMII! Motivul INCREDIBIL pentru care o studenta a picat un examen. Profesoara ei NU STIA...

O tanara studenta a picat un examen la facultate dintr-un motiv incredibil, care are legatura cu lipsa de cunostinte a. profesoarei sale! Fata s-a inscris la un curs online la universitatea Southern New.

Motivul SOCANT pentru care atletii din Coreea de Nord nu primesc telefoanele Galaxy Note8 pentru participarea la JO de Iarna

Samsung este sponsor oficial al Jocurilor Olimpice de foarte multi ani, iar in ultimii ani, lanseaza cu ocazia acestora versiuni speciale ale smartphone-urilor sale, pe care le face cadou concurentilor, dar le.

A inceput sa consume apa cu tarate. Este incredibil motivul pentru care face asta

A inceput sa consume apa cu tarate, iar motivul pentru care face asta este de-a dreptul incredibil. Taratele de grau sunt foare bogate in complexul vitaminelor B. Sunt foarte utile, in special.

Irina Begu, despre motivele pentru care nu a putut termina meciul in doua seturi: imi pare rau

Jucatoarea de tenis Irina Begu afirma ca regreta ca nu a reusit sa incheie meciul impotriva jucatoarei canadiene de origine romana Bianca Andreescu in doua seturi, dar si-a exprimat bucuria pentru ca a ad.

De ce a fost ingropata printesa Diana intr-un sicriu de plumb de 250 de kilograme

Aproape 21 de ani au trecut de la inmormantarea printesei Diana. Evenimentul a fost urmarit cu lacrimi in ochi de peste un miliard si jumatate de oameni. Dupa atatia ani, inca mai ies la iveala informatii.

isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi. Este incredibil motivul pentru care facea asta

Isi punea miere si scortisoara pe paine in fiecare zi, iar motivul pentru care facea asta este uluitor. Si asta pentru ca are efecte incredibile asupra organismului Faceti o pasta de miere si.

S-a urcat gol pe Catedrala din Suceava si a amenintat ca se sinucide. Motivul pentru care un tanar a recurs la acest gest

Este patania unui tanar de 18 ani care luni la pranz s-a urcat gol pe Catedrala din Suceava si a amenintat ca se sinucide, din cauza unei iubiri neimplinite. Scene de cosmar s-au petrecut astazi la amiaza.

Pentagonul interzice glumele in armata. Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie

Ministerul american al Apararii a lansat o noua politica pentru combaterea comportamentelor abuzive si a oricarui fel de hartuire - inclusiv glume ofensatoare, stereotipuri, gesturi violente si discriminare - i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )