Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul extrem de grav pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de statul New York

Antena3 Antena3,
Motivul extrem de grav pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de statul New York

Donald Trump si fundatia sa de binefacere au fost dati in judecata de procuratura statului New York. Pretedintele american este acuzat ca a folosit ilegal banii fundatiei pentru a-si sustine campania. continuă pe Antena3

Lucrul ilegal pe care Donald Trump il face cu documentele oficiale. Dezvaluirile unor fosti angajati

Donald Trump rupe orice hartie dupa ce o citeste, indiferent de importanta acesteia. Dezvaluirea este facuta de doi fosti angajati de la Casa Alba. Cei doi au relatat ca ajunsesera sa-si petreaca ziua.

Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla Motors, a anuntat ca peste patru mii de angajati vor fi concediati pentru ca este nevoie de o reducere a costurilor, desi nu obtinerea profitului motiveaza.

Kim Kardashian l-a convins pe Donald Trump sa elibereze o femeie din inchisoare!

Kim Kardashian si-a gasit menirea. Principala ei preocupare acum este reforma in inchisori, iar vedeta lupta pentru ca femeile care sunt inchise pe nedrept sa fie eliberate din inchisoare. Un prim pas a fost facut, iar Alice Johnson a fost eliberata de Presedintele Trump dupa mai bine de doua decade petrecute in spatele gratiilor.

Cum a justificat Donald Trump continutul declaratiei comune semnate la summitul cu liderul nord-coreean

Intalnirea presedintelui SUA, Donald Trump, cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, care a avut loc marti la Singapore a fost catalogata drept un moment istoric, insa analistii sunt in continuare sceptici cu privire la consecintele summitului, mai ales in ceea ce priveste denuclearizarea Coreei de Nord.

Liviu Dragnea, dupa discursul presedintelui SUA: il felicit pe Donald Trump pentru efortul pe care il face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea l-a felicitat pe presedintele SUA, Donald Trump, pentru intalnirea cu liderul nord-coreean si lucrurile pe care le-au stabilit, spunand ca este un pas foarte important pentru construirea unei.

Dragnea:l felicit sincer pe Donald Trump pentru efortul pe care l face pentru normalizarea planetei

Liviu Dragnea, a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru Donald Trump dupa summitul din SIngapore, liderul PSD spunand ca, desi evenimentele se desfasoara la mii de kilometri de Romania, ele au o semnificatie uriasa pentru intrega planeta, deci implicit si pentru tara noastra.

Donald Trump ar fi spus in fata liderilor G7 ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca locuitorii sai vorbesc limba rusa

Presedintele american Donald Trump ar fi declarat in fata liderilor Grupul tarilor puternic industrializate G7) ca regiunea Crimeea apartine Rusiei pentru ca oamenii care locuiesc acolo vorbesc limba rusa,.

Ce a insemnat intalnirea secolului intre Donald Trump si Kim Jong-un

Donald Trump, presedintele Americii, si Kim Jong-un, dictatorul din Coreea de Nord, s-au intalnit. E un moment istoric pe care trebuie sa-l intelegem intr-un context mai mare. Trump si Jong-un au dat mana pentru prima oara intr-o intalnire istorica dintre un presedinte american si un lider de la Phenian. Cei doi s-au intalnit la Hotelul [].

Summit istoric Donald Trump - Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong-un au programata astazi, in Singapore, o intalnire la nivel inalt, cei doi oficiali avand in plan sa discute, in principal, despre denuclearizarea peninsulei coreene si mecanismele de mentinere a pacii. Reuniunea este planificata sa aiba loc la hotelul Capella din insula Sentosa. Ambii presedinti au sosit in Singapore duminica. Ieri, presa de stat nord-coreeana a anuntat ca Phenianul vrea sa stabileasca o noua relatie cu SUA, manifestand astfel o schimbare majora de ton dupa ani de animozitati. Si Donald Trump si-a exprimat optimismul in asteptarea acestui moment considerat istoric. Trump spera ca primul summit SUA-Coreea de Nord va declansa un proces de pace care va culmina cu renuntarea Phenianului la inarmarea nucleara.

VIDEO SUA: Donald Trump da vina pe democrati pentru separarea copiilor de imigranti de parintii lor

Presedintele american Donald Trump a dat vina pe democrati pentru politica administratiei sale de a separa copiii de imigranti de parintii lor la granita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )