Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sfarsit cumplic pentru un barbat din Vaslui. Omul a murit dupa ce a fost intepat de albine

Antena3 Antena3,
Sfarsit cumplic pentru un barbat din Vaslui. Omul a murit dupa ce a fost intepat de albine

Barbatul in varsta de 69 de ani intepat marti de un roi de albine pe un camp din comuna Vulturesti a decedat, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU). continuă pe Antena3

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine

Un barbat de 69 de ani, din judetul Vaslui, a murit dupa ce a fost atacat de un roi de albine in timp ce se afla in camp, la munca.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Constanta. O femeia a murit in chinuri groaznice dupa ce sotul sau a batut-o si a strangulat-o

Tragedie in judetul Constanta! Un barbat a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce, in urma unui conflict spontan, si-a luat la bataie sotia, apoi a strans-o de gat pana ce a lasat-o fara suflare.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Constanta. O femeie a murit in chinuri groaznice dupa ce sotul sau a batut-o si a strangulat-o

Tragedie in judetul Constanta! Un barbat a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce, in urma unui conflict spontan, si-a luat la bataie sotia, apoi a strans-o de gat pana ce a lasat-o fara suflare.

Sfarsit tragic pentru doi romani din Italia. Un copac s-a prabusit peste ei. Cei doi frati nu au mai avut nicio sansa

Sfarsit tragic pentru doi frati din Romania plecati in Italia. Un copac s-a prabusit peste ei in timpul unei furtuni. Cei doi se aflau la o partida de pescuit impreuna cu un alt prieten roman, cand a.

Clipe de cosmar pentru un tanar din Vaslui. Barbatul a fost batut fara mila de un vecin, in fata barului din localitate

Un tanar din comuna vasluiana Miclesti a fost batut cu cruzime de un consatean, in fata barului din localitate. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Va avertizez ca urmeaza imagini si.

Alegeri europarlamentare Peste 20 de milioane de buletine de vot pentru sectiile din tara si peste 1 milion pentru cele din strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat ca, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20. 459 de buletine de vot pentru a fi folosite la sectiile de vot din Romania, iar pentru cele din strainatate un numar de 1. 500 de buletine de vot.

Maricela e din Vaslui si avea mereu conflicte cu sotul ei. Femeia s-a apucat sa bea si a inceput sa se certe aprig cu barbatul. A luat securea si a vrut sa il omoare insa ceva neprevazut s-a intamplat. Acum a ramas mutilata pe viata

Clipe de groaza, aseara, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zapodezi, care au asistat fara voia lor la o cearta de toata pomina intre parinti. Aflati in stare de ebrietate, sotii Ghetau nu s-au.

O adolescenta din Vaslui in drumul ei spre casa a cunoscut tragedia. Era pe un pod cand calvarul a inceput

O tanara de doar 16 ani a avut parte de momente cumplite, duminica seara, in timp ce se intorcea spre casa. Aceasta se afla pe un pod, cand totul s-a tranformat intr-un calvar pentru ea. Adolescenta ar.

Actrita Peggy Lipton, cunoscuta pentru rolul din Twin Peaks, a murit la varsta de 72 de ani

Peggy Lipton, actrita si cantareata cunoscuta pentru rolurile din The Mod Squad si Twin Peaks, mama Rashidei Jones, a murit de cancer la varsta de 72 de ani, potrivit Variety.

Un barbat din Sibiu a furat banii uitati de o femeie intr-un bancomat. Politia se afla pe urmele sale (FOTO)

Politistii cauta un barbat care a furat luni, bani uitati de o femeie intr-unbancomat din Sibiu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu. Oamenii legii au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )