Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sfarsit tragic pentru doi romani din Italia. Un copac s-a prabusit peste ei. Cei doi frati nu au mai avut nicio sansa

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru doi romani din Italia. Un copac s-a prabusit peste ei. Cei doi frati nu au mai avut nicio sansa

Sfarsit tragic pentru doi frati din Romania plecati in Italia. Un copac s-a prabusit peste ei in timpul unei furtuni. Cei doi se aflau la o partida de pescuit impreuna cu un alt prieten roman, cand a. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru o femeie din Constanta. O femeia a murit in chinuri groaznice dupa ce sotul sau a batut-o si a strangulat-o

Tragedie in judetul Constanta! Un barbat a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce, in urma unui conflict spontan, si-a luat la bataie sotia, apoi a strans-o de gat pana ce a lasat-o fara suflare.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Constanta. O femeie a murit in chinuri groaznice dupa ce sotul sau a batut-o si a strangulat-o

Tragedie in judetul Constanta! Un barbat a ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce, in urma unui conflict spontan, si-a luat la bataie sotia, apoi a strans-o de gat pana ce a lasat-o fara suflare.

Politia britanica i-a identificat pe cei doi romani loviti intentionat cu masina la Londra. Barbatul decedat avea 51 de ani

Cei doi romani loviti intentionat de o masina care circula cu viteza in Londra au fost identificati. Un barbat si-a pierdut viata, iar cel de-al doilea a fost ranit. Criminalul e in continuare.

Doi romani, loviti intentionat cu masina in Londra. Unul dintre ei si-a pierdut viata

Doi romani au fost loviti intentionat de o masina care circula cu viteza, dupa ce avusesera o altercatie cu un grup de persoane. in Londra s-a intamplat totul. Un barbat si-a pierdut viata, iar.

Mirel Radoi a schimbat cantonamentul nationalei de tineret din Italia

Selectionerul nationalei de tineret U21 a Romaniei a decis schimbarea locului in care tinerii tricolori vor pregati participarea la Campionatul European din Italia/San Marino.

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare, transmite Agerpres.

TRAGEDIE in Londra: Doi romani, calcati INTENTIONAT cu masina! De la ce a pornit conflictul

Doi cetateni romani au fost victimele unui incident petrecut in Leytonstone, estul Londrei, dupa ce un autoturism i-a lovit, iar politia a anuntat ca a fost un act deliberat, relateaza Libertatea. Totul.

Student roman, gasit mort intr-o camera de hotel din Italia

Un tanar roman de doar 26 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Anzio. Baiatul locuia cu parintii sai in Nettuno si se afla in camera de hotel singur.

Doi politisti din Capitala, condamnati la sase ani de inchisoare cu executare

Claudiu Aurel Cojocariu si Marius Gabriel Necula, agenti in cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare.

Noi tarife pentru apelurile internationale din UE! Toti romanii trebuie sa citeasca acest anunt

Un nou tarif maxim se va aplica, din data de 15 mai, pentru toate apelurile si SMS-urile internationale efectuate in interiorul Uniunii Europene, iar operatorii de telecomunicatii vor trebui sa informeze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )