Libnet.ro
UNICEF

12:00

Motivul halucinant pentru care un chelner a fost ucis de un client. Se poate intampla oricand!

Antena3 Antena3,
Motivul halucinant pentru care un chelner a fost ucis de un client. Se poate intampla oricand!

Un chelner dintr-un restaurant in apropiere de Paris a fost impuscat mortal de un client. Motivul? Barbatul se enervase la culme ca barbatul nu ii mai aducea sandvisul. Colegii barbatului au sunat. continuă pe Antena3

Franta: motivul halucinant pentru care un client a ucis un ospatar

Un ospatar de la un restaurant din Seine-Saint-Denis a fost ranit mortal, prin impuscare, de catre un client nemultumit, potrivit primelor elemente ale unei anchete, din cauza ca sandviciul nu i-a fost pregatit suficient de repede, relateaza AFP.

Motivul pentru care solistul de la Carlas Dreams a divortat de mama copilului sau. Totul a fost tinut secret

Solistul de la Carlas Dreams se bucura de succes si multi dintre cei care ii asculta melodiile cred ca acesta duce o viata lipsita de griji. Daca din punct de vedere financiar o duce foarte bine, nu la fel stau lucrurile si pe plan sentimental. Andrei Tarus a divortat de sotia lui in mare secret, .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )