Libnet.ro
UNICEF

17:30

Motivul incredibil pentru care deputatul Mitraliera a fost amendat de politistii din Capitala

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care deputatul Mitraliera a fost amendat de politistii din Capitala

Catalin Radulescu a primit amenda pentru ca nu a purtat masca intr-o benzinarie din Bucuresti. La scurt timp a urmat un scandal de zile mari inte deputatul PSD si autoritati. continuă pe Antena3

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Deputatul Mitraliera Catalin Radulescu, amendat pentru nepurtarea mastii. Eu nu cred intr-o boala fara simptome

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost amendat pentru nepurtarea mastii de protectie in spatiu inchis, dar si pentru ca a jignit politistul care l-a somat in legatura cu masca.

eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea

Afacerea de anunturi de mica publicitate, eBay s-a vandut. Aceasta este una dintre cele mai vechi afaceri de pe internet si a fost cumparata de compania norvegiana Adevinta, cel mai mare actor din sectorul digital, scrie CNN. eBay s-a vandut. Suma din alta lume pentru care s-a perfectat afacerea Compania norvegiana a cumparat de la .

Nunta cu sute de invitati pentru fiul unui consilier local PSD din Rosiorii de Vede, in plina pandemie de coronavirus. Organizatorul petrecerii a fost amendat cu doar 3.000 de lei

Fiul lui Adrian Mirea, consilier local PSD din Rosiorii de Vede, Teleorman, a fost protagonistul unei nunti de zile mari, in ciuda pandemiei de coronavirus si a regulilor de siguranta sanitara impuse de.

Delia si Loredana, show total la X Factor. Imaginile care nu au fost publicate

Filmarile pentru noul sezon al emisiunii X Factor sunt in toi! Cum sa-i stea bine unui inceput daca nu cu multa energie si voie buna? Delia si Loredana Groza au facut show total in pauze, chiar de la masa juratilor. Delia si Loredana, show total in pauzele de la X Factor Voia buna a impanzit .

Ce salarii au angajatii companiei Netflix. Jobul pentru care se castiga si 600 de dolari pe zi

Platforma de streaming Netflix, care a crescut cu cifra de afaceri pe perioada pandemiei, isi plateste angajatii cu un salariu mediu de 104. 135 dolarian. Salariile medii variaza intre 57. 000 de dolari pe an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )