Libnet.ro
UNICEF

17:30

Motivul incredibil pentru care Lukasenko vrea ca diplomele universitare obtinute de belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute

Adevărul Adevărul,
Motivul incredibil pentru care Lukasenko vrea ca diplomele universitare obtinute de belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a cerut Guvernului sa intreprinda masuri pentru ca diplomele universitare pe care le obtin cetatenii belarusi in afara tarii sa nu mai fie recunoscute de Minsk, pe motiv ca acestora li se spala creierii. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Corina Chiriac a preferat sa nu se mai recasatoreasca. De ce a ramas artista singura toata viata

De ce a ales Corina Chiriac sa ramana singura toata viata: Artista si-a spus povestea si a incercat sa le dea un exemplu femeilor care se afla in aceeasi situatia ca ea. Care este motivul pentru care celebra solista nu s-a mai recasatorit? Corina Chiriac a ales sa traiasca singura restul vietii. De ce nu .

Cele 12 directii pentru care Romania vrea sa obtina bani europeni, prin planul de relansare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca a stabilit impreuna cu Guvernul 12 directii prioritare pentru care Romania va incerca sa obtina bani europeni prin Planul National de Relansare si Rezilienta.

Guvernul a aprobat lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea

Guvernul a aprobat, ieri, printr-o hotarare, Lista bolilor infectocontagioase pentru care se instituie izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau, dupa caz, in unitati sanitare sau in locatii alternative atasate acestora, precum si Lista unitatilor sanitare de baza in care se trateaza persoanele bolnave, relateaza Agerpres.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligarie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligatorie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata de CNSU

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, intr-o sedinta ce a avut loc luni dimineata, o noua lista a tarilor si a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la.

Lista bolilor infectocontagioase, pentru care se instituie carantina si izolarea, a fost aprobata de Guvern

Miercuri, Guvernul a aprobat Lista bolilor infectocontagioase prin care se instituie carantina sau izolarea la domiciliu, la locatia declarata sau in functie de caz, in unitatile sanitare sau locatiile.

Bistrita intra in scenariul rosu, dar scolile raman deschise: Mai putin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii sau portocalii anterior

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud a adoptat mai multe restrictii pentru municipiul Bistrita, unde incidenta cumulata a imbolnavirilor a depasit pragul de 3 la mia de locuitori,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )