Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motivul incredibil pentru care trebuie sa tinem inchise telefoanele si televizoarele de la ora 21.00. Sigur nu stiati asta!

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care trebuie sa tinem inchise telefoanele si televizoarele de la ora 21.00. Sigur nu stiati asta!

Suntem adeseori obositi, avem probleme de concentrare si nu reusim sa facem nimic desi ne-am propus multe. Profesorul Alexandru Vlad Ciurea, unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania, a. continuă pe Antena3

AMOR cu NABADAI in Romania! Incredibil! Cine sunt PROTAGONISTII! MOTIVUL INCREDIBIL pentru care femeia a ajuns la spital

O partida de sex salbatic dintre doi soti din Botosani trecuti de mult de prima tinerete s-a terminat prost, mai exact cu o vizita la spital si una la politie. Doi sexagenari din Santa Mare, judetul.

Motivul incredibil pentru care unii oameni pur si simplu nu se vor imbogati niciodata

Toata lumea vrea sa se imbogateasca. Unii oameni au fost vizionari si au cumparat Bitcoin, atunci cand acesta valora doar 1$, altii muncesc din greu. Dar oamenii bogati au ceva in comun.

Utile: Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori; 10 sfaturi pentru a incepe o dieta sanatoasa in 2018; Plante si condimente care te vor ajuta sa fii mai sanatoasa iarna aceasta

Cosuri pe scalp: cauze, simptome si tratament. Indiferent de zonele de pe corp in care apar, cosurile sunt inestetice, dar si dureroase, ceea ce le face si mai dificil de suportat. Pielea scalpului este extrem de sensibila, iar cosurile aparute in aceasta zona pot fi semne ale unor probleme grave. Motivul pentru care trebuie sa consumi tumeric de sarbatori. Turmericul este un puternic anti-inflamator cu multiple beneficii asupra corpului tau, de la ameliorarea digestiei pana la tratarea afectiunilor digestive. Turmenicul are ca si componenta principala curcuma, aceasta te poate proteja inclusiv de remisiile de colita ulcerativa.

FOTOGALERIE10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

Anul acesta am fost a patra oara in Israel, pentru doar patru zile. Desigur, prea putin pentru o tara a carui densitate de obiective turistice te poate face sa o parcurgi la pas, doar ca in patru zile s-au comprimat experiente pe care in alte locuri le poti avea in doua saptamani. De la plaja la pelerinaj si de la cluburi futuriste la bazaruri antice, le-am vazut pe toate. De aceea, am intocmit o lista limitata la 10 lucruri pentru care, chiar si intr-un city break, le poti bifa in Israel.

Angajatele acestei companii se palmuiesc una pe cealalta. Motivul socant pentru care se intampla asta

Femeile, care lucreaza la o companie de frumusete din China, sunt obligate sa ingenuncheze si sa se palmuiasca una pe cealalta, pana cand sefii lor le spun sa se opreasca. Acest bizar rit.

Atentie! Motivul pentru care nu trebuie sa mai bei cafea pana pe 2 ianuarie

Faci parte din categoria de oameni care nu pot deschide ochii dimineata pana nu servesc prima gura de cafea? Asta se petrece deoarece organismul tau s-a obisnuit cu starea de bine furnizata de aceasta.

Motive pentru care ajungem sa fim nefericiti de sarbatori. Explicatiile medicilor

Mihail Litvak este un renumit psiholog si explica motivele pentru care oamenii ajung sa fie stresati, nefericiti de sarbatori. Lipsa iubirii in familie duce destul de des la faptul ca sotii,.

Motivul uluitor pentru care un tronson al Autostrazii Transilvania nu poate fi utilizat, desi a fost finalizat luna trecuta

Un ciot de autostrada de 8,7 kilometri, care este situat intre localitatile Nadaselu si Gilau, nu poate fi dat in folosinta, desi a fost terminat inca din luna noiembrie.

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an, 2018: Va fi un an in care trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla

Carmen Harra, previziuni despre cel mai negru an al umanitatii: 2018! Celebra prezicatoare spune c n anul care vine ne asteapta momente extrem de dificile si asta din cauza alegerilor deloc bune pe care le-am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )