Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul incredibil pentru care unii oameni pur si simplu nu se vor imbogati niciodata

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care unii oameni pur si simplu nu se vor imbogati niciodata

Toata lumea vrea sa se imbogateasca. Unii oameni au fost vizionari si au cumparat Bitcoin, atunci cand acesta valora doar 1$, altii muncesc din greu. Dar oamenii bogati au ceva in comun. continuă pe Antena3

AMOR cu NABADAI in Romania! Incredibil! Cine sunt PROTAGONISTII! MOTIVUL INCREDIBIL pentru care femeia a ajuns la spital

O partida de sex salbatic dintre doi soti din Botosani trecuti de mult de prima tinerete s-a terminat prost, mai exact cu o vizita la spital si una la politie. Doi sexagenari din Santa Mare, judetul.

Angajatele acestei companii se palmuiesc una pe cealalta. Motivul socant pentru care se intampla asta

Femeile, care lucreaza la o companie de frumusete din China, sunt obligate sa ingenuncheze si sa se palmuiasca una pe cealalta, pana cand sefii lor le spun sa se opreasca. Acest bizar rit.

Motivul pentru care acest bebelus este spalat in chiuveta! Ai zice ca cineva isi bate joc de el. Adevarul este de fapt altul Cat de trist!

Imagini de-a dreptul emotionante au devenit virale pe internet. Totul s-a intamplat in orasul american Princeton. Politistii au oprit masina unui barbat care conducea haotic. Omul era beat, motiv pentru care a fost.

FOTOGALERIE10 motive pentru care trebuie sa mergi in Israel

Anul acesta am fost a patra oara in Israel, pentru doar patru zile. Desigur, prea putin pentru o tara a carui densitate de obiective turistice te poate face sa o parcurgi la pas, doar ca in patru zile s-au comprimat experiente pe care in alte locuri le poti avea in doua saptamani. De la plaja la pelerinaj si de la cluburi futuriste la bazaruri antice, le-am vazut pe toate. De aceea, am intocmit o lista limitata la 10 lucruri pentru care, chiar si intr-un city break, le poti bifa in Israel.

Atentie! Motivul pentru care nu trebuie sa mai bei cafea pana pe 2 ianuarie

Faci parte din categoria de oameni care nu pot deschide ochii dimineata pana nu servesc prima gura de cafea? Asta se petrece deoarece organismul tau s-a obisnuit cu starea de bine furnizata de aceasta.

Motivul uluitor pentru care un tronson al Autostrazii Transilvania nu poate fi utilizat, desi a fost finalizat luna trecuta

Un ciot de autostrada de 8,7 kilometri, care este situat intre localitatile Nadaselu si Gilau, nu poate fi dat in folosinta, desi a fost terminat inca din luna noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )