Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Playtech Playtech,
Motivul pentru care Andreea Balan nu divorteaza chiar acum. Ce asteapta de la George Burcea

Situatia din familia Burcea-Balan surprinde din pe zi ce trece. Dupa ce ieri s-a aflat ca actorul a facut un scandal imens in casa artistei, inainte de a fi prins drogat la volan, acum alte detalii ies la iveala. Ce asteapta Andreea de la George si de ce nu poate divorta chiar acum? De ce . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, zilele trecute, ca Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Republica Moldova la inceputul anilor 90, spiritele s-au incins, iar fostul presedinte a iesit la vorbitor. Motivul pentru care nu s-a produs unificarea? Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu Monica .

Motivul pentru care Stefan Stan si iubita lui au amanat nunta. Nu pentru doua luni, era bine!

Desi si-au spus adio in luna martie a anului 2019, dupa doi ani de relatie, au revenit la sentimente mai bune in noiembrie, cand au decis ca sunt predestinati si s-au si casatorit. Amanarile par sa faca parte din viata lor, caci, si cu nunta facuta, lucrurile tot neconcretizate stau. Motivul pentru care fostul castigator .

Motivul pentru care Bianca Rus isi ascunde iubitul de propria mama. Nu vreau sa se bage nimeni!

Dupa ce a a fost casatorita cu Antonio Luigi Gottschling, barbat despre care artista spune ca a terorizat-o un an, a divortat dupa numai o saptamana de casnicie, si a ajuns la o conluzie: nu vrea ca nimeni sa se mai bage in relatia ei. De altfel, decizia solistei, din punctul multora de vedere, ar .

Maria Sharapova a spus adio carierei. Motivul pentru care s-a retras din tenis

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova a spus adio carierei, la 32 de ani. Sportiva si-a anuntat retragerea din tenis, intr-un articol in Vanity Fair. Maria Sharapova a spus adio carierei de tenis Rusoaica Maria Sharapova337 WTA) este detinatoare a cinci titluri de mare slem. in 2004, tenismena a invins-o pe Serena Williams, castigand .

Caru`cu vedete: Andreea Balan divorteaza. Viciile sotului George Burcea, adevaratul motiv al despartirii; Andra, insarcinata a treia oara?! Indiciile sunt in ultimul clip al artistei! Mereu am spus ca ne dorim o familie mare

Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om al planetei, a renuntat la telefonul mobil pe care il avea de 20 de ani, un Samsung cu clapeta, in valoare de 20 de dolari. Al patrulea miliardar al lumii a dezvaluit luni ca si-a schimbat recent telefonul sau cu clapeta pentru un iPhone. Adriana Bahmuteanu a ingropat securea razboiului cu Silviu Prigoana pentru binele celor doi baieti ai lor. I-am zis ca renunt la orice proces, pentru ca supuneam copiii unui stres inimaginabil.

The Weeknd, plin de sange si bandaje pe fata! Fanii internauti sunt ingrijorati. Acesta este motivul pentru care artistul a ajuns sa fie desfigurat (FOTO VIDEO)

Artistul The Weeknd i-a socat pe fanii internauti atunci cand a postat pe contul oficial de Instagram cateva imagini care il infatisau plin de sange la nas si la ochii, iar fata ii era.

Drama nestiuta a Alinei Ceusan! Bloggerita a trecut prin momente grele si a vrut sa renunte la social media. Motivul pentru care a vrut sa se retraga din online este...

Alina Ceusan este una dintre cele mai apreciate personalitati din onlineul romanesc. in prezent concurenta la Asia Express alaturi de Carmen Grebenisan, blonda le prezinta zilnic fanilor fragmente din viata ei.

Digisport: Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alaturi de Simona Halep la Dubai si ce i-a transmis australianul lui Arti

IN DIRECT la Digi Sport, Simona Halep a invins-o pe Elena Rybakina in finala de la Dubai 3-6, 6-3, 7-6) si a castigat astfel al 20-lea titlu din cariera.

Stefania de la iUmor da cartile pe fata. Adevaratul motiv pentru care si-a afisat bustul impresionant

Stefania, concurenta cu cel mai frumos bust de pana acum, a dat cartile pe fata. De ce a ales sa-si scoata in evidenta sanii si ce se afla in spatele retetei succesului sau? Tanara povestit totul cu lux de amanunte. Stefania de la iUmor: Motivul pentru care si-a afisat bustul impresionant Stefania Costache si-a facut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )